lördag, ja lördag.

låg vaken till halv 2 inatt och hostade bort min hals. Vaknade halv 9 och kunde inte somna om.
Duschade och gjorde mig iordning för att åka hem till jesper. Dags för frukost och jesper sov fortfarande upp, frukost, sen blir det helt plötsligt så att vi ska hjälpa pappa att plocka skräp för att tjäna en liten krona. Jobba och slänga sedan blev det mat hemma hos mormor, jobba lite till, äntligen hem och duscha och göra mig iordning för andra gången på några timmar.
Blev lite bohemisk klädstil idag och det kändes bra, synd att inte vädret var lika bra till kläderna..

Hem till jesper och stor städa och lite sånt. precis ätit godgod kyckling.
Snart kommer Nanna, och jesper har laddat hem alla Desperate housewives som vi ska se på ikväll medans jesper och alla pojkar är hos EG och bastar mm.

Nanna kom och mådde illa redan då, vi kollade på lite desperate och spelade fotboll med Theo, jag uppvaktade nanna med både smörgåsar och vatten och chips och allt jag bara kunde få i henne, men icke, efter 2-3 avsnitt av första säsongen var nanna tvungen att åka hem, stackarn, och stackars mig som blev ensam kvar.

Kollat på några avsnitt till, har precis varit borta hos eg och kollat hur det går där borta, dom verkade ha det väldigt trevligt :)
Så nu ska jag kolla på mer desperate housewives tills jag somnar ungefär.

Nu är jag tandborstad och klar, kl är 20 över 2 och jag ska se ett avsnitt till och sedan får det nog bli sängen för mig, undra när jesper kommer hem bara, hum.



Dagens sötaste är alla pojkar hemma hos eg som är målade i någon blå smetig röra :)

Stan med lite saknad.



Ja, nu står jag här redo för att först åka hem till Jesper och fixa alla prylar som står överallt.
Sedan ska jag in till stan med Nanna som jag saknat lite granna, och så hoppas jag att Matilda kommer hem från la France snart med. Idag blir det nog ett par chinos och skor inköpta :)

Nu är jag hemma efter en liten promenad, då jag missade min hållplats ;)
Trevlig stadsrunda idag. Det blev chinos, skor, trosor, lotion, rakhyvel och jag tror det var allt..
- Tänk att man kan se ut som 40 bara man klipper luggen?!





Här är jag och en något spänd Nannan när hon satt
och väntade på att ta hål i örat som hon sedan inte gjorde <3

IKEA och annat :)

jag blir så lycklig, ska få handla idag!
Hemskt att inte vara inne i staden varje dag som har blivit van vid under det 1 år man har gått på stagnelius, man handlade alltid hem något varje dag, nu har jag inte köpt något sedan förra torsdagen tror jag :O, gha, måste handla!
och tänk vad mycket folk jag kommer träffa idag, wiiie, inte träffat någon under dessa dagar, bara varit hemma och gjort duktiga saker och sånt.

updt senare.

Tog 12 bussen hem till jesper, städade och plockade lite, satt och gjorde mest ingenting till kl 2, in till stan.
Köpte parfym, tröja och en jätte fin klockradio. Tänkte köpa mer men då ringer jesper och vill att vi ska åka, så iväg till IKEA, hittar massa bra saker: Databord, förvaringslådax3, blomma x2, ljus, batteri, mattax2, sen lite saker till glas och flaskor.
Där var det nog slut, tror jag..
Kommer hem och ska paketera upp allt och så, ingenting som funkade typ, blev lite tröttsamt.
Men efter att jesper fixar skrivbordet idag så kommer det nog bli bra, får vi hoppas..

Dagens sötaste blir Ingvar Kamprad som är så snäll och gör så billiga saker :)

sommarlov är fint, men..

det är så himla lång tråkigt ibland. Alla jobbar eller är iväg så sitter man här själv om dagarna.
Som idag till exempel, var det nån dum jävel till att vara dum som ringde 10 i 10 och jag hann inte svara och kunde inte heller somna om, så onödigt. så upp och kolla tv lite, sen upp och kolla data, spela Harry Potter.
Blivit Harry nörd för en stund.
Sola solaruim efter som det inte kan göras ute.
Duscha.
Upp till dator och spela sims och nu kolla lite bdb och blogg. Känns så patetiskt och super tråkigt..

Vill ha skoj och fint väder.

MIDOMMAR HELG i alla sin ära.



Midsommarafton börjar väl så en midsommar börjar, man vaknar, man kollar garderoben så där 300 ggr innan man har hittat något man kan både vara vacker och leka i.
Det blir en extra lång dusch och frisörmamma gör fina frisyren :)
Kl blir 12 och jag går ut till bussen, efter 10-15 minuters väntan går jag hem, får skjuts, hoppa in i tukks turkmasda
och åker ner till Magnus. Det blir lite blandade små varm och kall rätter, men det var gott, som vanligt där uppe i skogen.
Kl 3 blir det hemfärd, äta "traditonell" midsommar mat, vad som nu är tradionell midsommar mat när man hatar allt som har med fisk att göra ;).
Efter mycket prat, skratt, musik och påhitt går jag och gör mig iordning för nästa kalasande, jag var så himla sprallig i hela kroppen så jag bara körde på mina instinkter och tänkte -tiger, galen tiger.. ungefär ;P
Kläderna och sminket klart precis i rätt timing till tårtan, mums. Lite mer prat och sedan avfärd.

Hem till jesper för att värma upp, Jesper duschar, Nanna kommer. Lite lugnt en stund, helt plötsligt kommer Phille som från ovan och lyser upp hela jespers ansikte :) Vi åker ner till underbart söta Hanna Persdooter nere i bjursnäs. Hittar först inte in på baksidan men när vi kommer in sitter en lagom berusad EG i soffan och har det fint.

Härifrån får man faktiskt bara kolla på bilderna och bilddagboken för jag kan inte förklara allt som händer därefter, men inte en sur min från mina läppar på hela kvällen, bara en massa plutande inför kamran ;D.

Tiden gick som sagt. Phille blev dum och åkte. Men vi fortsatte. Jimmy deckade ute i soffan, men vi fortsatte. Adam skulle bada i jacuzzin och då gav vi upp ;P. Bar ut Jimmy till bilen och fick i sista sekund även med Adam kl 4 på morgonen. Ljust ute, så när vi kom hem blev det någon macka och jesper fick sätta upp en träja och en handuk för fönstrena som vi inte har hunnit köpa någon persien till ännu. Nanna och Tukk satt uppe i två timmar till innan Nanna, dummer, skulle med kvart över 6 bussen in till stan för att gå hem och sova istället. Godnatt.



Zzzzzzzz..

Vaknar, kolla på klockan, halv 3, hatar att sova bort hela dagarna. Så upp och hoppa direkt. Äta lite frulleoch sedan ner till stinsen för att handla något gott, hem för att hämta saker, stinsen för att köpa nyttiga saker, tanka, hem till mig för att byta om och hämta skivor, och sedan ner till stugan.

Kommer fram, barnlekning och matätning. Bort och kolla grannar nere i stugan, bla Benno med sällskap som var på gång och körde kubb. Springa ner och kolla på fotbollen (jag läste aftonbladet, men ändå) 3-1 till Ryssland. Sen någon bra film/serie, Kjelle och Sollan kom hem och var lika glada som vanligt och någon gång runt 1 blev det säng dags.


Zzzzzz..




Jag vaknar och hör hur Toffe försöker Tvinga in lilla Emma till att väcka oss, tänker att jag sovit bort hela dagen igen, Emma skriker lite och sen går hon igen, kollar och ser att klockan är ju bara halv 10, herregud, tidigare än jag någonsin brukar gå upp på helgerna.. Men upp och äta frukost. Sitta och slappa lite, sura barn som tvingar oss att spela Harry Potter PS, kolla tradera, lite fika, splar Harry potter i någon/några timmar, marängswitch och sedan åkte vi faktiskt hem vid halv fem fast att vi sa att vi skulle hem redan vid 1 tiden. Så nu sitter jag här helt själv då syster jobbar, mamma och pappa är bortbjudna, jesper gör skolarbete och resten av världen bara sover. Vill också sova, men det ska jag göra hela dagen imorgon för jag har inga pengar och alla jobbar så jag kommer ändå ingenstanns.

ja, det här var min midsommar helg, hoppas er har varit lika fin, kanske inte lika stressig och krävande, men lika fin :)

Helgens sötaste är Emma. -vart är taket Emma?

MIDSOMMAR :D

Då var det dags för härliga midsommar och här börjar firandet tidigt :)

Osminkad flicka ska ut och göra natten vild ;P

utarbetad..

jag jag är en hårt arbetande kvinna..
Jag har burit en massa skivor och grejer för att tömma ett av husen vi ärvde och i det andra huset fick jag bära 3 kvadratmeter med tidningar ner för en trapp och slänga i en konteiner - samanlagt 8 timmar kanske.

Hem till Jesper, måla, plocka, hjälpa till, skrubba trappa - måååånga timmar.
Man känner sig verkligen aldrig fräsh och pigg.

Vi fick klart jesper rum igår, eller typ, men det är klart så att man kan bo där inne, så skulle vi ju inviga rummet igår, båda var aldelles för utmattade för att göra något, så blev popcorn och chips framför tvn, så skoj att jesper somnade och jag bara glodde på ett program jag inte förstod för att jag inte orkade böja mig fram för att hämta dosan, vi la oss i sängen, jag tittar fortfarande på något skit program och jesper sover. Jag kommer på att jag måste ställa något alarm, och eftersom jag inte har någon telefon (på lagning) och ingen väckarklocka blir det ett ganska stort problem.. Jag väcker Jesper som skriker på Findus och hans kartonger och att jag måste kolla så att dom kostar lika mycket, jag kan se hans dröm framför mig, Petsson och Findus har kartong loppis hemma på gården ;P.

Blev inget larm så jag somnade ändå. Vaknar 6.10, så ljust i det nya rummet, inte hunnit köpa draperier eller något så där låg jag.. Väntade och väntade, bet jesper lite i axlen, inget hände, väntade och till slut ringde hans alarm för att gå upp till jobbet, så jag hoppar på honom och är jätte pigg, han blir tjurig och går upp och äter i typ en timme.
Han åker till jobbet. Jag kliver upp, men märker att huset fortfarande sover så fick smyga med allt flyttande av saker. Jobbigt.

Till slut måste jag åka in till stan för att plocka ut den här p-staven (det gör ont bara att tänka och skriva om den, spyr!!!)
Ska hoppa på bussen, träffar Jossan som säger att vi kanske ses inne i stan sedan. Jag tänker att Kalmar är för stort och tänker inte mer på det, plockar ut äckelsaken som inte nämns vid namn ur min arm och kollar på en naken tjock kvinna för att slippa känna när hon skrapade bort fettet för att enklare få ut den, jummy..

Går ut från Ungdomsmottagninge, helt plötsligt kommer Josse där, vilket sammanträffande :)
Går in på Carling och hittar massa saker man vill ha, pengar imon, grr. Ner och köpa en Big mc junior innan man svimmar. Buss hem. ensamhet, TRÖTTHET och mammsi efter ett tag. Nu är jag bara trött som ett as och orkar knappt kolla upp från tangentbordet..

Dagens sötaste är Josse som måste vara synsk :/

Pizza och Gula huset :)

Hej lördags morgonen.
Blir väckt kl 9, ska ner och slänga skräp halv 11, Jesper kommer 10 över 11 gha!
Men ner och plocka skråp i 4 timmar eller något sånt, men fint blev det, men det kommer nog bli 1 sån stor utrensning till...
Hem och duscha och stressa, Granis kommer och hämtar oss, åker in till stan, släppte av mig vid simhallen och åkte vidare. Så stod jag där vid simhallen och väntade på Nanna, gick väl 3 minuter så jag skickar till Sofia att hon också skulle komma till simhallen så vi skulle gå till pizzerian tillsammans. Väntade 3 minuet till, så kommer Nanna.
Vi börjar gå hem till Sofia för jag visste inte om hon hade fått mitt sms. Kommer hem till hennes mamma, hon har gått, gha! Trött, cyklar ut och möter henne, går till pizzerian, kändes som tre mil bort till Italia - bästa pizzan i stan!

In på videorullen, Nanna fyller på sin mobil. Hem till Sofia, duka ute på gården, äntligen får Sofie äta, Jippi!
Mumsar i mig en hel pizza efter en dag av svält och hårt arbete ;) Vi går upp och får reda på att Sverige har förlorat - åh vilken rolig fest det kommer bli nu då.. Granberg kommer in och hämtar oss, Sofia hoppar av i Rinkabyholm och det var det sista vi såg av flickan innan hon flyttade upp till Stockholm :'(, tur att hon kommer hit igen om 2 veckor innan hon flyttar dit helt.

Framme i Gula huset, the big G, alla är på baksidan och spelar fotboll, ingen som gråter över att Sverige förlorat iallafall. Tiden stod lite stilla där ett tag, inte mycket som hände, men sen slutade dom spela fotboll och alla kom in, men då började självklart matchen på tv, så då blev killarna zombies framför tvn. Jag och Nanna satte oss i fåtöljerna och hade skoj ;P

Matchen slut och det blev äntligen kuuul, kuuul, kuuul, mer folk kom och alla blev gladare.
Så kvällen fortsatte trevligt, Nanna åkte hem 01.09 (som jag så vackert hade skrivit på hennes hand om hon skulle glömma bort det, eller tappa bort sig) Vi fick gå typ 2 km för att komma till den busshållplatsen vi var säkra på att den gick förbi, bussen kom och jag, min stacker, fick gå hem själv i den kalla natten, kom tillbaka och alla står i en konstig ring och sjunger och skålar. Jahopp, så dår var det igång igen, bara att gå på att. Hem vid 3 och allt löste sig.

Dagens sötaste - Hanna som fyllde år och har mys på G med Muff :)


Grundent och student :)



GHAAA FÖRSOV MIG, vaknar kl 10.44, PANIK, ringer Jesper och kollar om Tukk har åkt som skulle till kyrkan, sen till mormor, får skjus av mammao och mormor till ljungbyyholm 10.54 hem till jesper hämta lillsofies present, springa bort till lillsofie, står och väntar helt själv i 2 minuter, sen kommer lilsofie där, hon var såååå söt och så glad, GRATTIS SNUTTAN! Tyvär missade jag ju när Josse sjöng i kyrkan men fick höra att det lät bra :)

Hem till jesper, kolla lite dator och tv, kom på att jag glömt pengar och busskort, låna pengar av tukk. Hem och duscha och byta om.

In till Jennys skolavsluting, irrade runt, hittade Sofia <3, hittade Hannas släkt, kramade och gav presnt till hanna, Grattis!!
Irrade omkring hittade robin, Grattis! Irrade omkring, tappade bort Sofia, hittade Jesper och EG, hittade Sofia. allt var frid och fröjd, nästan, stackars min lilla stumpa, men tänk posetivt Sofia, vi hjälper gärna till <3.

Hem och äta första målet på dagen, 2 mackor med ägg. Lite slapp framför TVn.

Hem till Hannapanna, äta och öppna paket, dricka roulettshotts och förstöra tältduk, jao, händelserikt där borta i Påryd :)

På vägen hem blev det race med någon audi, galet. Nu sitter jag här och vi städar efter dom gamla männen som dom nyss och ska fortsätta i morgon bitti.

Dagens sötaste är grundenten Sofie, Studenterna Hanna och Robin och Sofia, en puss på er alla <3


Syster student.



Blev väckt kl 7 på morgonen på sin första sommarlovsdag för att göra iordning sara i huvudet, kämpigt, halvsomnade och brände henne i huvudet med locktången. Fick till slut somna om. Zzz, några timmar senare, halv 11 ringer mormor och väcker mig, då fattar ajg att jag måste kliva upp.. BLÄ!

In i duschen, mamma och pappa kommer hem, dom bankar på dörren och behöver duscha, jag blir till slut klar, jag hinner typ ta på mig klänningen så ropar dom att vi ska åka, så på med något i håret och på ansiktet och åka, göra iordning saras present i bilen. Stressssss.

Vi kom in till stan, fullt, så hoppa av vid stagg och försöka hitta alla släktingar och vänner. Fick stå och vänta i en evighet, trycktes längre in i sörjan av människor, men sen kom sara ut, och alla gav henne saker, och blablabla, samma veva igen. Hon tågade ut med alla andra studenter på stagg för att gå en runda och sedan kom dom tillbaka igen. Alla hoppade in i vaddetnuvardomåktei, Sara och två stycken till in i Mickes amerikanare, men hade precis börjat regna så det var inte så kul..

Vi åkte hem, fixade det sista med maten. Släkten kom och till slut Sara med. Vi åt. Jesper och Emelie började bråka om vem som skulle ha min älskade nalle och Emelie blev mig i ett miniformat, sa taskiga saker och vägrade ge sig ;D, så hon precis som jag fick sin vilja egenom och Jesper blev lite rädd över hur lika vi var och ville inte känna Emelie när hon blir gammal.

Här någonstanns blev jag djävulskt trött, bara somnade i hjärnan, vilket händer oftare och oftare. Blev underbar tårta. Och barnen och Jesper satte sig och målade efter att sara hade öppnat sina paket, hon fick armband, pengar och jag vet inte..

Nu har släkten åkt hem och jag är så himlans trött, bara LillSofies lilla grundent kvar imorgon :) Snart är hon stor..

Dagens absolut coolaste och sötaste är min kära kusin som kommer bli världens bästa bidrottning ;)

Student och Picknickning <3



Ja, två fruktansvärt häktiska dagar.
Började tisdagen med att åka in till Ungdomsmottagningen, hade kollat fel dag och grejer men fick tiden direkt ändå, så då var det trasslet över :) Springa till skolan det snabbaste jag kunde med 12 kg packning, kom fram när den ända lektionen vi skulle ha hade slutat, lyckat, men fick mitt VG i Engelskan, man får vara nöjd med dom simplaste betygen på internatinell, skoj. Hämtade också min internationella tröja, den är underbar, så himla skön.

Ut på stan med Nanna, fick pengar tillbaka av Märta efter hennes lilla missöde i Danmark. Sprang tillbaka till skolan och hämtade överfylld väska för att hoppa in i överfylld bil med saker till studenterna för att gå in i en överfylld kyrka.
Tukk höll tal och Sissi och Sollan grät. Tiden gick och jesper och jag var tvugna att gå ut och hämta alla saker. Hittade Kalle, Svernie och Jonsson och sen kom Nanna och matilda framspringandes i myllret. Kl blev 2 alla släktingar kom ut i kykran, sen stod vi där och väntade i säkert 20 minuter, sen kom dom och det blev kaos, massa saker överallt och människor och blablabla, kaooos.

Studenterna åkte iväg i två cabar och vi åkte hem för att förbereda. Hann knappt hem försen tukk kom efter. Det blev skumpa och smörgåsbord. Massa prat och ciggarer. Paketöppning och fin tårta. Folket åkte hem och det blev en pause.

Sedan igång igen, dom skulle ut och festa. Så på medlite smink och trängas i bilen in till stan, Tukk var full och lagade bil i kostym. Vi kom in och mötte Nanna och Sofia som hon hade hittat någonstanns på vägen. Killarna gick in på Pipes och kollade fotbollen medans vi gick ner emot Café Corner, det stängde ju självklart då. Så vi skulle precis börja tänka på vart vi skulle när halva Kalmar bara skriker och kramas, själcklart gjorde Zlatan ett jätte fint mål och vi sprang bort till Olearys för att se reprisen. Det lugnade sig och efter ett tag bestämde vi oss för att gå till Fyrkanten och köpa Gyros och sen sätta oss på scenen som står på Larmtorget där vi kunde se in på Olearys och se fotbollen. Bara hunnit gå några meter så åker det andra målet in bakom den grekiska målvakten, duktigt!

Det blev till slut en gyros på scenen och det var bäst. såg ljungbyholmare komma och sätta sig på Olearys och resten gick till Mollys. Så vi gick till Mollys och sen var helt plötsligt alla på Mollys. Ja tukk ramlade på en söndrig flaska och halva jorden höll på att gå under för alla ryktena som spred sig på 2 sekunder sa att han hade skärt av sig halva pulsådern. Sen hände det inte så mycket mer förutom att han var något djävulskt packad. Jag och Matilda åkte hem med hennes pappa och alla pojkar kom strax därefter.





Idag hade inte jag en aning om när det var meningen att vi skulle börja skolan, hade typ fått för mig att man kunde komma så där runt halv 11 eller något sånt. Fast då var allt fikande med lärarna över, så jag fick gå och äta pannkakor med klassen istället.

Efter ett bra tag kom Nanna och åt lite pankakor hon med. Sen Fick jag en ros av henne med ett knasfoto på och fin text, tack. Efter det kom den lååånga väntan, jag var trött som ett as. Kl blev 1 och vi satt i aulan i 1 timme, förstår nog inte vad vi gjorde där egentligen men gjort är gjort. Vi slutade skolan!

Nanna och jag gick och köpte lite grejer och gick sedan till parken där Amanda, Oline, Clara och Arvid väntade. Så vi fick underhålla oss medans vi väntade på Märta, Ida och Deman som hade fått kvarsittning ;P, maha.
Men alla kom och alla var lyckliga. Vi fick underbart i magen och trevligt sällskap och wonderbara historier som alldeles för ofta innehöll ordet penis, så det blev förbjudet. Men det blev historier om Nannas låtsaskatt Mjau som spelade bingolotto och hennes Bror MjauMjau gillade inte fotboll så dom behövde inte spela boul. Hästen Brunste som ville byta kön till en melon. Jordgubbens far och hans mor som var en shemale. Ja, vackert!

Jag tog bussen hem till Jesper, slocknade direkt, så sov i en timme. Helt plötsligt var klockan mycket och jag skulle hem , sprang till bussen och fick då syn på min klottrare till vän Lillsofie, shame on you to rita on the busshållplats! Men det var också fint.



Dagarnas sötaste är studenterna och historierna, love on them!

Kamera!!!

Jag är så lycklig jag måste skratta, det kom en ka-a-amera in..
Vaknar kl 11, tar bussen till ljungbyholm kl 12, åker in med jesper och köper en kamera, student presenter till alla pojkarna och till syster. Plus en Saning eller konsekvens kortlek, så himla bra det kommer bli :)

Kommer till skolan, sista lektionen och vikör en grej som en liten del av min halv klass kommit på. Leken går ut på att man ska komma på en story runt en mening som vi har kommit på:
Varför min mamma gjorde allt för att inte föda mig.
Varför jag rakade av håret på min katt och klistrade fast det under armana.
Hur min hand blev uppäten av en giraff.
Varför Joppe känns som en far för mig.

Sedan ska man prata i 1 minut om det här uatn att tveka mm, funny!

Hem till jesper och pilla på mobil. Hem och ska precis börja göra mat som jag lovat mamma, men då kommer pappa och säger att vi ska leva på kräm och mackor, våran familj som typ bara äter kaninmat och koskos i vanliga fall :O
Efter maten åker vi och ska hämta en del av mina saker som jag har tjatat om ända sen jag såg dom och sen dess har jag putsat lite på dom och städat rummet.



Dagens sötaste är min nya kamera som också är min nya gud.
Kamera åt folket.
Kamera kropp för dig utjutet.

Bosse och kubb med trevlans!

fyllekajan.myspys :)lodare ;P


Morgon, Sofie känner för att vara nyttig och hjälpsam och vill hjälpa till med typ trädgården i Hagbyhamn, men nehe, då vill inte mamma och pappa att jag ska jobba, så neee, fick duscha och ta en liten bit av min kladdkaka istället.
Gjorde mig extrans fin för min älskade Bosse (fasters man som alltid älskat mig :D) födelsedag, han fyllde 35 och det var goodie mat med skrikande kusiner. Kl blir 7 och jag och jesper åker hem, vilar i ungefär en halvtimme sen kommer matilda och alla killar samtidigt, fullt kalabali, as always with this partyanimals.

Killarna drar upp jespers tv och sätter sig och spelar fotbolls turnering på PS3, fattar inte att dom inte gör det på riktigt istället, mycket hälsosamare. Jag och Matilda satte oss utanför och då kom Nanna, vi började spela kubb. Jag och Matilda mot Nanna eftersom hon suger på "sten sax påse" hur man nu kan göra det.. Killarna väsnades så vi tog ut en liten bergssprängare och Nanna vann kubben, andra rundan, Nanna förlorar stort efter min och matildas taktik att vara militärer, vi fick henne att kråla, det var power ;P

Vi satte oss och körde en massa olika "jag har aldrig" och seriösa snacken.
Killarna kom ut, finally. Matilda sprang naken runt huset.
Jag kom på den underbara idén att köra "jag har" mycket elakare och mycket roligare, fick reda på både det femte och elfte som man inte visste om vissa, mahaha!

Under den här tiden hade vi också fått påökt av Sofia, Danny, Hanna och Phille.

Sissi kom hem från Liseberg och vi var tvugna att gå, eller det var vi ju inte, men vi gjorde det. Så alla tog sitt pick och började gå i Ljungbyholm, så pinsamt, men det gjorde vi i alla fall och det var skoj.
dom flesta började dra sig vid 2 kanske, jag jimmy och jesper stannade till 3 då jag gick hem och sen vet inte Jesper och jimmy när dom kom hem.. Och när jag vaknar av jespers lillebror kl 8 så hittar jag jesper som ligger rakt på golvet med en morgonrock på sig. Somnade om. Gick upp kl 11 kanske, ser att jesper har sår överallt och det går inte väcka honom, så får vänta tills han vaknar för att få reda på vad han har gjort och när han kom hem, hur han kom hem, vart hans kläder var osv osv.

Lördagens sötaste är Bosse -sofie du har iga byxor på dig
-Ne, men jag har trosor. allt detta, bara för din skull.

Nationaldag.

Ja, då har det varit det här årets natinaldag också, någon som hade märkt det om vi inte hade varit lediga? nej.
Först så rensade vi nere i Hagbyhamn och slängde minst 3 ton saker, så då är det bara resten kvar :/
Stressa för att komma hem till jespers pappa Magnus, satt ändå där och väntade i 2 timmar på mat, SÅ GOTT, hans särbo vet verkligen hur man lagar mat. Åkte turkmazdan och hämtade upp Adam och sedan ner med alla ljungbyholmare och spela fotboll, det var väldigt roligt att titta på, tyvär inga bilder på dessa frofesionella spelare, men ni får tänka er 12 fulla killar på en 5manna fotbollsplan utan domare, fint. Nanna kom förbi en stund. Matchen tog slut och alla gick hem till sitt, fick reda på kl 12 att det var fest i gula huset men orkade inte riktigt. Godnatt :)

Vet inte om någon har varit söt idag, utan Sverige har väl varit rätt fint i största allmänhet i typ 300 år.

världen mår fint.

Ja, går man internationella får man lära sig väldigt mycket saker, idag var jag tvungen att gå upp halv 9 för att ta bussen in kl 9 för att se en känd journalist och utrikeskorrespondent, har var jätte bra i början och sa verkligen saker som fick en att lyssna och sen varvade han det med lite skämt och så. Men i slutet var det bara för seriöst, och hjärnan klarar inte av att höra om alla hemskheter som har hänt och händer utan att se något ljust i det.
Men för er som var där och inte hörde det "Vi har aldrig haft det så bra som just nu".

Tog 11.35 bussen hem, höll precis på att somna när alla dessa hemska Waldorf barn ska på bussen, har dom ingen mamma och pappa?! Vilka barn.. Tur att Matilda ringde mig innan jag fick ett utbrott.

Nu sitter jag här och äter toast, jag vet jag har slutat äta nyttigt, med min fläskläpp som jag lyckades åstadkomma under går kvällen, den är väldigt rund och fin.

JUSTE, jag slipper jobba ihjäl mig i sommar! Det var menningen att jag skulle jobba nonstopp 7 veckor utav dom 9 veckorna vi har sommarlov, hade nog aldrig klarat det, men jag var inställd på det. Igår ringde jag och berätta för det ena jobbet om hur mycket tid det andra jobbet skulle ta så då fick jag inte det jobbet, vilken känsla, skönt! Så nu blir det 4 veckors jobb, bara 3-4 timmar om dagen och ända tjäna minst 8000 kr, jippi!

Dagens sötaste var att Walster var på föreläsningen idag som handlade lite om de elaka kommunisterna  :P

varmt.



upp morgon och hade allt för mycket tid över, så fick för mig att äta flingor till frukost, men då är såklart min laktosfria mjölk slut, damn, så tar den vanliga mjölken, not good, magen kurrade som en kurre och kändes uppblåst som en ballong halva dagen.

Gjorde kemiprovet, älskar Mona, vet att alla ni andra hatar henne, men hon är mitt gull, hon lät mig sitta helt själv och skriva provet, och sofie suger på kemi, så hon hade fina små lappar med sig, great!

Efter det så gick jag, nanna och ida ut och gjorde lite av deras svartvita foton, det var mys, jag fick vara modell med en okänd matrix gubbe ;P Sedan var det bara triaden kvar. Triaden är en tävling där dom 3 stora skolorna tävlar i friidrott och när vi gick därifrån ledde Stagg stort! GO STAGG :)

Hem och duscha lite och så, hem till Jesper och snart kommer matildapilda som kom hem från la france igår.
Matilda kom. Vi pratade massa, jag fick en spargris :)
Vi började göra oss iordning, Nanna kom och sen körde vi på med tjejmys och tjejskoj hela kvällen.
Vi hade alla bitch posarna, som någon har inspirerat oss till, Vtecken for the win, not. Och sen körde vi en massa fin musik och hade det bäst medans jesper satt och spelade på det nya super coola vita PS3.

Vi tog oss till bussen och hade nästan hela bussen för oss själva idag igen, men vi fick dela med oss lite.
Hittade sofia och gick vidare in mot staden. Då träffar vi Stockholms killarna Vincent von Rosen och Jonas Watherfelt, riktigt frächa och trevliga. Stod säkert och pratade i en timme, så skoj!

Gick vidare till Corehouse, vi märkte att det inte var några där inne, men det struntar väl vi i och går in!
Det var det värt, vi hade heeeela dansgolvet för oss själva, release us :)

Sedan åkte jag hem. Nanna, Matilda och Sofia fortsatte sin resa, men det får ni läsa på hennes nannaolson.blogg.se

Dagens sötaste var stockholms killarna. Den enas mamma brukade säga att han var speciell och den andra läspade, alla tjejorna blev kära, så fint!

Ett öga rött

Vaknade, ont i huvudet, in i duschen, sprang till buss, steg av i ljungbyholm, skjuts till skolan, historia lektion utan syfte och sen slapp solning. Skönt, satt ute och solade till kl halv 1, jag gick upp och skrev mitt sista spanska ord någonsin, fick G som slutbetyg, nöjd, om man tänker på alla IG det där ämnet har gett. Ut och sola igen, jag köpte  och åt slush, för första gången någonsin!
Tillbaka till skolan och skulle kolla och diskutera om filmen "ett öga rött" - konstig. (Det roliga var att jag knappt kom på något till dagens rubrik men så kom jag på att jag har en liten ögoninflamation, passar perfekt ju!)
Ut på stan och köpte baddräkten, nu får det vara slut, har köpt 3 bikinis och 2 baddräkter i år, hade redan 8 liggandes här hemma, men definitivt nöjd med dagens.

Jag blev total chockad eftersom jag aldrig har koll på någonting, men dagens sötaste är Oline och Jakob som har en tjing på G.

image11


Vakna, stugan och fräknar :)

582665-5

Äntligen, blev så lycklig idag, vaknade kl 12, vände mig om och där låg Peppe redan vaken och bara tittade lite sött på mig <3 Inte den vanliga synen av att han trycker in en i väggen och snarkar.
Så det var vaknandet med massa mys och sen nästan direkt upp för att åka ner till stugan. Så fick dra på mig lite kläder och packa på två minuter, slutade bra, nöjd med kläder och hår under hela dagen :) Åkte med Tukk ner och ja, det dunkade! Kom ner och satt på starnden med jespers släkt <3 i ett antal timmar, jesper badade, galen.
Upp och solade vid stugan, åt Sollans älskade sockerkaka och stekte, så nu finns det fräknar att räkna :P

Idag var jesper dagens sötaste <3

aktivering, tvning, grillning, smörjning, bussning, takiding - rakt igenom perfekt!

582665-7

Dumma mamma tvättar huset på min vägg halv 10 på morgonen och Nanna jefel ringer, Sofie är klar vaken, Jesper är tröött, jag får lägga mig och lösa VeckoRevyn korsord tills Jesper vaknar. Jesper äter frukost och sen var det bara för honom att gå ut och tvätta rännor och jag gjorde mig iordning lite.

Hem till jesper och vi blev djävulskt slöa. Jag halvsover och blippar mellan program som: Karin 21.00 och Stockholm marathon. Får äntligen jesper att hoppa i duschen och woops, helt plötsligt kommer Phille som vi inte har sett på evigheter, surprise! Jesper blev glad och jag och Phille kollade på: du blir vad du äter och Fab 5<3
Granberg och Jimmy kommer, jimmy är otrevlig som vanligt och skyller allt på mig, vilken hatkärlek! Jimmy åker och jag, granis och phille börjar kolla på Nils Karlsson pyssling, dom är jätte läskiga, så himla feminima! Jesper kommer och förstör med sitt jävla youtube.

Dags för grillning efter att vi har bestämt att vi skiter i det bandet dom skulle sett kl 7 och bara åker in och kollar Takida. Det var mums och djävulskt trevligt. Ja och tiden går när man har trevligt, kollar klockan, oops, glömt att jag sagt till Nanna att hon skulle vara klar så fort som möjligt för att hinna in till kl 7, så ska precis skicka ett sms så ringer människan, sorry, så hon fick komma ut till oss istället.

En Tukk står och väntar på Nanna och hon hinner inte ens säga hej försen han lagt sig och vill bli insmord av henne, Nanna är inte svår så, så hon kör på. Allt fortsätter vara trevligt. Jag går ner och fixar iordning mig, tukk duschar och Nanna står och håller i speglen åt tukk medans han står i duschen?! SCARY!

Alla klara att gå, kollat fel buss, men hade wonderbar time vid busshållplatsen med :D
Tukk var något speedad och jag och nanna spelade fotboll. Bussen kom ju faktiskt till slut and guess what, vi fick egen buss och chaufför hela vägen in till stan, nice! Väl inne i stan var vi tvugna att springa och sätta oss i en nerförsbacke, det var konstigt :)

Shit, vi kom fram, men vart var alla andra? Ringa massa och så. Då hör vi hur takida börjar spela, gha, vi springer och slänger allting vi hade med oss, in och sen bara rockar och trivs vi, visst vi tappade några på vägen, men vi nådde vårat mål (precis som när amerika gick in i tysklnad för att döda hitler. typ)

Kvällen tog slut, vi gick till shell, träffade såfia, åkte hem med storjespers mamma, hem och äta lite. Zzznark!

Om man kan ge honom dagens sötaste vet jag inte, men Tukk blir dagens.

RSS 2.0