Förberedelse.

Idag har jag städat ut mitt rum på alla sjuka baciller som skulle kunna ha funnits där. Så jag och Mamma städade sen och hela resten av huset, tror ingen kan förstå hur noggrant vi städar.

Nu ska jag sätta mig och tömma min kamera mm för att få plats med bulgarien kort.


Förstår ni att jag bara vill gå och lägga mig direkt eller?



Lägg märke till sötsöta korten :)



Detta är min "ungdoms hörna" där det alltid är mycket saker och dam.

Förkyld med negerläppar.

Ja imorse vaknade man med dom värsta negerläpparna någonsin tror jag, har alltid upsvälda läppar på morgonen, men imorse var det något djävulskt. En blandning mellan Blondinbella och Olinda ungefär. Försökte också prata, men rösten svek mig ganska så hårt. Låg i sängen, fick rycket av att vara sjuk så städade hela rummet tills det sken och tar nu ett litet break innan jag ska hänga in alla kläderna i garderoben och rensa lite bland sommar kläderna man kan ta med sig ner till Bulgarien och sedan slippa ta med hem igen.

I fredags så var jag hemma och åt mormors goda mat tills jesper och tukk kom och hämtade mig. Åkte hem till EG och dom åkte in till stan och systemet och jag satt hemma och kollade på tv. Jesper kom hem och vi åkte upp till Toffe och träffade gos fia. Åkte hem vid 22 tiden och jag började ringa matilda som en galning men inget svr någon stanns, inte hemma, mobilen eller hennes mamma. Ringde och ringde konstant i ungefär 1 timme, vägrade ge mig. Vi gick bort till Snaooz och sedan var vi där hela kvällen, jag satt och pratade med Josefine mesta dels och det var jätte trevligt :).



Sova, vakna vid 11, frukost och sedan direkt ner till stugan för att jesper och Tukk skulle hjälpa Kjelle och Sollan att bygga carport och altan. Jag låg där i soffan och höll sollan sällskap tills halv 5 tiden när  vi åkte hem till mig. Ringde matilda ungefär 500 ggr till utan något svar. Duscha och göra sig lite halvt iordning och helt plötsligt var vi på kräftskivan!



Öppnar dörren och det är katter all over the place.. 8 st utställnings katter i ett hem, my god, jesper som är pälsallergiker satt mest ute hela tiden ;). Var god mat och mycket skit snack. Tänk att 40åringar kan bli som 20åringar om dom kommer ihop i ett gäng, sitta och prata sex och galna resor..



Jag somna i min stol med 2 filtar över mig vid midnatt och blev väckt vid 2 tiden för att vi skulle åka hem.
Och här kan man börja läsa uppifrån igen :P.

Skulle egentligen träffat lilla mysan idag, klippt henne och kollat lite film och så, men min hals sitter här och dödar mig innifrån..
Ne, nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret. Sedan blir det sån där ångvattens-ansikts-maskin-grej ätt sätta nunan i och hoppas på att porerna hinner rensas innan resan.

Nu ringer jag snart polisen. Matilda är verkligen inte sån som inte hör av sig och inte svarar någonstans på en hel helg. Usch, jätte orolig. Något har hänt, känner det :(.

Helgens sötaste ögonblick var när jag fick äta kräftor, brukar ha 3 kräftskivor varje år, minst, det här året blev det en..

____________________________________________________________________

Uppdatering.

Ringde polisen, inget om Matilda där.

Ringde hennes mamma en sista gång. Hon ringde upp!
Allt var bra med matilda och hon hadevarit hemma och allting.
Nu pratar jag med henne och hon mår bra förrutom hosta, phu!

The love is on my side sunshine.

Igår var den mest konstiga och meningslösa dagen någonsin känns det som nu i efterhand.
Kom hem, gjorde alla 3 veckors arbete (inför resan mm) framför tvn och satt och skrek på Sara att vara tyst.
Duschade, skrubbade mig i typ 1 timme, man ska göra det 1 vecka innan man åker utomlands.
Satte mig vid datorn och sen kom jesper, satt och halvsov i soffan och sen gick vi och la oss. Förstår inte såna här dagar?


min underbara historiabok på engelska.

Imorse vaknade jag iallafall med mer krafter och energi igen :) Blev lite arg en stund eftersom min syster återigen har lånat en sak (en väska, den här gången) när vi har förbjudit varandra att använda varandras saker, gha! Men tog mig ett glas oboy och sen åkte jag och jesper in till skolan. Jesper köpte dörr och åkte sedan ner till stugan där han varit hela dagen och fortfarande är. Skolan var som vanligt. Förrutom sista lektionen på naturkunskapen, först sitta och prata i klassrummet typ en timme om 5 små punkter och sedan gå till datasal, jag gjorde svenska läxan eftersom jag redan gjort min del av naturen.


Jag och sovande Jesper.

Så, nu har jag lugnat ner mig och tagit bort det-inte-så-särskilt snälla jag skrivit här. phu, nu andas vi lite till..

Fortsättning på dagen var det ja. Jag och Matilda hade skoj idag, fattar inte hur jag nästan kunde glömma bort henne, shes wonderful and has always been. Nässpray och sånt.Tyvär blev vi ju båda lite besvikna över att röjafesten vi trodde var ikväll inte är försen nästa vecka, damn, men är man ljungbyholmare händer ALLTID något xD!

Missade bussen hem och fick ta en 122, Sofia ringde från sitt nya hem i Stockholm och vi pratade tills jag var helt svettig runt örat, sen var vi tvugna att lägga på för hon skulle visa runt en söt farbror någonting med en hiss. Jag blev hämtad och hemkörd. Sofia ringde igen och hon lät lite kär i den gamla gubben. Men hon verkar har fått det jätte bra där uppe och jag är riktigt sugen på att ta trippen dit upp på höstlovet, ska ändå upp och shoppa med min lilla gudmor <3

Nu sitter jag här och är allmänt lycklig men också lite så där pirrfnissig för Sophia sa en söt sak, bluppblupp!

Nej, nu får jag sluta sitta här och skriva och ta tag i mig själv och försöka komma in i duschen, fixa naglarna, hitta outfiten och göra något :)

Dagens sötaste är Sofia som jag saknar något otroligt mycket.
 

mjau.

Idag började dagen med dans, eller dans och dans, mycket gående och hoppande.
Sen började den riktiga skoldagen istället, den lååånga onsdagen..



Var även på apoteket, skulle till banken och kicks - inte skoj med en massa köer och grejer.

Jag och Anna har skaffat ett tvåmannagäng, wey för oss, även om det är dumt ;).

Lite glad över att våran brasilianska Veronica börjat på min spanske, slipper jag sitta själv varje lektion + plus att vi fått en ny trevlig lärare, kanske ska sattsa på att få ett G ändå, om det inte tar energi.

Bussen hem bjöd på långt samtal med Malin som jag förövrigt träffar om någroa timmar igen, för ikväll börjar...
Avancerad streetfunk, tada! Shit, innnan har jag varit jätte nervös, för när jag började street som nybörjare flyttade dom  upp min till avancerad terminen efter, det var så himla läskigt, får hoppas att det inte är lika läskigt den här gången.
Var nervös, blev trött och nu mår jag mest bara illa, not easy.

Dagens sötaste är Arvid som har hållt mig sysselsatt hela dagen.

_____________________________________________________________________________

Uppdatering.

DANSEN VAR BÄST!
mådde toppen efter att satt igång, testade nya dansstilen från holland jump-någonting, med i bag-in-a-box videon.

pickicknicke.


Inte dessa klackar till tung ryggsäck igen.


Imorse vaknade jag jätte glad, även att jag först råkat sätta klockan fel, för idag hade jag dans på ind valet, wiiie.
Sprang till skolan, fixade lite, sprang bort till lokalen borta vid tullen. Väntade en Massa, försökte få tag i min danskompanjon Kasper. Fick läskiga informationen om att ifall det började brinna så skulle stället bara explodera direkt typ.. Dansen var ju inte så rolig som jag väntat mig, men den är ju helt klart värt 50 poäng, eftersom den ända läxa man ha är att lära upp gruppen (7 pers) en egen koregrafi :)

Kom to da skool, samhäll, fick inget vettigt gjort. Sedan var det den första psykologi lektionen, lagom chockande för oss alla när Charlotte Barvestad öppnade sig för oss, blev lite rädd ett tag. Fått veta en massa om höns, fäktning och hundhår.

Åt en liten smula i matsalen och pratade med Sophia om hennes nya J-kille, niiice. Ut till konsum med Anna och Deman för att köpa något till picknicken med tjejerna i klassen. Det blev mys och mycket prat om allt möjligt skit.



Hem efter att äntligen fyllt på busskortet. Duscha. Städa igordning lite. Gjort mig en macka, precis satt mig för att uppdatera, så kommer Jesper from no where. Hade så där underbart trött skoj när man bara kittlas och käftar med varandra hela tiden.

Mamma och Pappa kom precis hem och nu sitter dom där nere med någon gubbe som ska köpa allt silver vi ärvde, också fått väldigt fina resultat på hur mycket auktionen drog in. Får hoppas gubben snart åker så jag får umgås lite med mina föräldrar någon gång det här året och även få i mig någonting i magen.

Dagens sötaste är tröttskrattet  <3

avslappning.

Nu ska jag ta min nya terapi. Duscha med levande ljus. Så underbart, måste ni testa om ni känner er spända eller lite stressade. Nyss fick jag också ett present kort på massage utav mamma och pappa, så ska ringa och boka tid nu någon gång i veckan.





Poppers.

I fredags for jag hem till jesper vid 6. In till stan direkt för att handla en massa groggvirke för alla pojkarna. Hem till jesper och matilda kom. Spenderade tiden där med förfest tills 11 tiden, gick ut och sedan satt vi 14 pers på en bänk och hade skit skoj, blev inga bra bilder för jag vet inte vem som tog korten. När vi kom hem ville jesper massera mina fötter och rygg, weird, men underbart  ;).



Kliva upp vid 3 tiden, in till Burger King vid 5 och äta sig proppmätt. Hem till mig för att bara få vara lite ensama ett tag, eftersom det alltid är någon hemma hos jesper, som den här helgen har Phille och Carro varit där non stop. Tillbaka och hela rummet ockuperat av pojkar, och jag som tängt vila en stund där vid 9 tiden. Jesper slängde upp dom på övervåningen, vi halvsov i en halvtimme och sen fick dom komma ner igen och det blev fullt ös, igen..
Matilda kom ganska sent pga kräftskiva. Jesper körde alla in i 3 vändor. Kom till Emmys storasysters lägenhet dit vi inte ens var bjudna. jippi. not.


Poppen.


Poppat.

Vaknar vid 12 och får inget gjort försen 3 tiden. Åker upp och köper godis, första godiset på hela helgen! Hem och sätter oss och kollar på Lilla sjöjungfrun the begining, alltså om när hon var liten, hennes mamma var ju självklart jätte snygg och hennes pappa blev sträng när mamman dog och sen var det massa musik. Blev någon mer film, dom satt i fängelse och en lyckas rymma och allt blir jätte bra typ. Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här :)

Helgens sötaste är pojkarna som är hemkomna, men nu saknar jag dom inte lika mycket efter att gått och plockat lik och skrubbat golv 2 dagar i rad efter dom.

A hole new life.

Mycket har ändrats. Jag ser det som ledsamt men fortfarande som en frihet.
Ska lägga ner mycket tid på skolan och Matilda och Jesper det här året, det som verkligen betyder.
Ska bli av med all dålig energi och bara göra som jag vill.

I onsdags stod jag vid staionen och väntade på att Jesper skulle komma och hämta mig, då ringer matilda.
M: Är du i bussen bakom eller?
S: Nej, står vid stationen.
M: Okej, för det har hänt värsta olyckan här, står mitt i den, jätte läskigt osv, åk inte förbi Rinkabyholm för det är 1 mils kö ungefär.
S: Okej, hoppas allt går bra, hejdå.

väntar.. jesper kommer.

S: Vi ska inte åka egenom Rinkabyholm.
J: Ne, jag vet mamma sa att det kom en massa ambulanser och så. Alltså jag pratade med Mange och helt plötsligt bara smällde något till och sen va han borta.

Så vi var lite oroliga, och självklart var det ju han som varit med i olyckan, usch. Hoppas han kryar på sig.

I onsdags satt vi även nere vid hamnen på våran långa rast och åt glass massa i klassen, även våran ena nykomling i klassen, Veronica från Brasilien :)


Ida, Lovisa, Märta, Amanda, Amanda, Deman och Veronica.

Idag har jag fått min återvunna styrka och energi, jippi, varit duktig och ska fortsätta med det. fick vår första läxa igår och jag gjorde den direkt. Fick lite matte och Natur idag och det ska jag sätta mig med direkt, ska bli så skönt att vara duktig och inte stressa fram allting i sista sekund :)


foto för naturkunskaps projektet.

Sen får vi hoppas att det blir något rikigt roligt med alla hemkomna från bulgarien (psst, saknat att ha dom springandes och städa upp efter dom lite)
Även kollat igenom ungefär alla 700 kort därifrån, såg härligt ut. Räknar dagarna tills jag är där nere nu, 13 days to go.

Idag har jag även hunnit missa bussen till skolan, gå till ungdomsmottagningen och förlänga recept, umgås med matilda, äta vattnig spaghetti och köttfärsås och ska efter läxorna hoppa in i duschen.


Jag älskar mina nya rosett skor, om rosetten bara varit rak.

Bye for now.

Dagens sötaste är jag själv som lärt mig att värdesätta saker i livet och typ Anna som kramade sin "nära kram".

Göteborg, loved it.

Efter 4 fruktansvärt plågsama tmmar på tåget med klagande tant och vilda familjen var vi framme i Göteborg. Alla 3 lite utslagna och ofräscha. Gick igenom dom två Gallerierna nere vid stationen och på vägen tillbaka till stationen inhandlade vi allt. Vi hade regeln att vi inte fick handla i någon affär vi har här hemma, tyckte vi var dutkiga.


vi i provhytterna på Zara.

Till stationen och plockade ut väskorna, tog spårvagnen och kom hem till Lenas lägenhet (Nannas moster). Packade upp lite och kollade in dagens inköp.


jeans & nagellack - Cubus
Skor - Nilson
Trosor - Topshop
Kofta - Zara
Kjol - Rut m.fl.


Klippte matilda och duschade. Hade någon otrolig klädångest, länge sedan jag hade en sån senast. Så fick bli lit omröstning och kolla väder tablån.


älskar kjolen men blev jeans till kvällen.

Det blev plötsligt kväll, bara så där, och vi satte oss och spelade kort, hade skoj och var allmänt högljudda.
Sedan började Nanna och Matilda dra av sina och mina kläder, dessa kort kommer jag att spara nära inpå mig ;P.



Klara att för att se Göteborgs nattliv.

Blev lite omkring vanding och sedan mcdonalds och en spårvagn hem.

Godmorgon. Söndagen stod för en hel dag på Liseberg med allt vad det medför.


Klädd för att kunna bli blöt och busig.

Vi hann precis komma innanför Lisebergs grindar innan våra sinnen drog oss 8 år bakåt i tiden. Vi sprang emellan karusellerna, vi skrek och dansade. Blöt hit och nära-på-att-spy-upp dit. Hem en runda för att träffa våran snälla uthyrerska på en fika och byta om till varmare kläder till våran spelnatt. För det var allt vi gjorde sen, matilda och Nanna spelade bort några hundra och jag stod och hejade på fast ändå hoppades lite att dom inte skulle vinna så dom slapp dom där fulsöta stora djuren på tåget, vi hade liksom nog att bära som det var.


klädbyte och spelnarkomaner.

Godmorgon måndag. Jag satte klockan på halv 8 för att gå upp och duscha och sen väcka dom andra. Blev istället att ligga och låtsassova tills halv 9 tills hennes moster hade gått till jobbet. Upp och duscha, göra mig iordning och packa klart, plocka fram frukost och sedan sitta och vänta på dom andra.

hejdå lägenhet, till stationen och lämna väskorna, ut till Haga och leta second hand, hittade inget och Nanna blev lite ledsen.Åt lite, sen till Universum och kolla på djur. Det som är våra största fobier finns det så klart flest av, mest synd om mig - Fanns typ 5000 fiskar och 100 fåglar. Sen Matilda som var tvugnen att gå förbi en orm så hon skakde och höll på att börja gråta och sen Nanna med sina paddor. Ja, inte det perfekta stället för oss 3. Men det var skoj ändå, att leka och sånt.


Fanns 3 stycken apor.



barn hörnan. Matilda "fastnade" lite här kan man säga..



Glashiss och sånt.

Universum tog slut det med och vi for in till stan igen för att göra shopping gatorna utanför galleriorna. Blev lite inhandlat här med såklart.



Klänning - Victoria of Sweden
Tvål - Lush
Tshirt & Linne - Monki

Vi tog oss en kebab och sedan satte vi oss och väntade på stationen för att åka hem. Tåget var först lite försenat men sedan knappade den in på tiden så vi kom fram i avsedd tid: 22.03. Jesper kom efter ett tag, inte så där romantiskt som alla andra männen som ämtade sina kvinnor vid tåget och kramade dom inte. Lämna av Matilda vid Gästgiveriet och sedan åka hem, göra sig lite iordning och sedan sova.

Godmorgon skolstart. Efter 7 timmars sömn var det dags att kliva upp, duscha, klä på sig, fixa lite och sedan ställa sig ute vid bussen 20 minuter innan den kommer, försenad, not good, eftersom jag redan skulle kommit lite försent om den kommit i tid. Kommer till skolan 23 minuter försent, träffar sophia, springer upp i aulan, killar som antagligen går på tullen (har inte sett dom innan) kollar på mig som om jag är deras nya sexiga lärare typ, läskigt. Försöker räkna ut vart Nanna och Matilda sitter. Går samtidigt fram med lärarna som skulle gå fram så alla såg dom, satte mig ner jämta Märta och gjorde alla killarna besvikna ;P.



Ut på stan med Nanna och hittade fina skorna. Hem och nu sitter jag här.


Skor - Indiska


Dagarnas sötaste är tjejerna och den nya staden i mitt <3

Göteborg och shopping.

Nu ska jag snart in för en fika med flickorna och prata morgondagens resa till Götet.


popcorn.

mat tema idag märker jag ;)

Det är typ natta och jag sitter här och fördriver tiden och kollar scrubs, lovely.



Saknar skolan, klassen och allt det där :)

Kanske mörkt hår igen till hösten?

Scones

Igår vaknade jag, gick in i duschen, kom ut och in i mitt rum, jesper vaknade och gick in i duschen. Jag började bädda om (fortfarande inte bäddat klart :P). Vi är fräscha och börjar göra scones för att äta till frukost. Mums.



Jesper åker till skolan och jag går runt och såsar mest.



Jag tar bussen vid 4 hem till honom och kommer dit och får genast börja hjälpa till att bära bort den hög som stått ute utanför vårat nya rum. Sen satte vi oss och kollade på något roligt och satt ensama och hade skoj.



Ut och gå vid halv 9 tiden, skoj det med, blev en väldigt lång skogs runda, visste inte att dom had så mycket skog i ljungbyholm? :O, Hittade en lekplats och sen bar det hemmåt. Fortsatte vårat ensama festande :)

Vid halv 2 kände jag att mina ögon inte klarade mer så då blev det sängdags för mig.

Vaknar vid halv 1, gha, hatar att sova bort hela dagen. Upp och kolla lite data och så och sedan blev det frukost och kolla Tenicous D. Hem och jag har precis varit i duschen i ungefär 1 timme och kört bodyscrub och peeling, så nu ska jag passa på att lägga mig i dom starka lamporna och låtsas att det är sommar igen.

Sen blir det att börja packningen inför helgens resa till Göteborg med Nanna och Matilda, missar kräftskivan hos Jesper, men får ha skoj i götet istället.

Imorgon blir det nog stan och en fika med nanna och matilda. plus att på morgonen vid halv 9 så ska vi vara barnvakt åt lilla Emma. 

Jaja, vi pratar om allt det här senare istället  :)

Sötaste och sötaste, sconesen var godast.

Astrid Lindgrens värld, där det inte finns några bekymmer.

Måndag morgon kliver man upp, lite försovning, vid 20 över 6 och tar bussen in till stationen kvart i 7. Där möter vi upp med Mia, Emeleie och Alexander som är lite halv vakna och inte riktigt vet vad som håller på att hända. Väntar på att få kliva på tåget, men får sedan reda på att tåget är sönder och ersatt av en buss, Emelie och Alexander som aldrig åkt tåg innan blev ju lite ledsna, men fick hålla hoppet uppe om att det blev tåg hem. Hej då Mia och hejdå alla tråkiga ledsna tankar.






Under bussresan hann det bli väldigt många fina kort som emelie tog med min kamera.




Vi kom ju fram efter att en jobbig taxi hade fått köra oss sista biten. Det första vi gick till var Saltkråkan, nyöppnat för i år, vaxdockor i mörka rum som pratade och man satt i en vagn som åkte runt. Melker sprutade även vatten vilket gjorde redan mörkrädda alexander ändå räddare, poor litle boy.




Det blev den lilla staden.




Bullerbyn och glass.




Nils Karlsson Pyssling, Emil och världens längsta inte-nudda-marken banan.




stoppa huvudet i hål skaer och sprutande stenar.




Ronja rövardotter, Pippi Långstrump och lite fika innan vi skulle gå och shoppa.




Sedan blev det hemfärd och dom fick äntligen åka tåg.
Så här satt vi lyckliga och trötta och halvsov hela resan hem.




Imorse vaknade jag helt utmattad både pga barnen och på ett förlåt som aldrig kommer komma.
Men tog mig upp, gjorde lite mackor, satte mig vid datorn, fick tag i världens mest älskvärda pojkvän och sedan tog jag även trippen hem till honom :). Satt hemma ett litet tag och hann träffa Granberg och Tukk nu innan dom ska till Bulgarien för en vacka, kommer sakna alla dessa pojkar som alltid springer ivägen där hemma hos jesper. Vid 3 tiden åkte vi upp till Toffe och där blev vi kvar till 7 och nu har jag kommit hem och måste snart gå och lägga mig, orkar inte längre sitta uppe och vänta på samtalet.


en glassätande Emma.

Måndagens sötaste var Emelie och Alexander som var jätte duktiga på Astrids värld och idag var peppe verkligen stöttande och underbar.

lugn lördag med lilla rundan ;)

kom hem på lördagen och tog det lugnt ett tag medans jesper åkte iväg med tukk.
Gjorde mig iordning och sedan hem till Jesper igen, eftersom mamma och pappa aldrig är hemma så känns det onödigt att sitta hemma och vänta.



Matilda kom, vi kollade på det sista avsnittet på desperate housewives tillsamans så matilda skulle få förstå hur dåligt jag mår utav att sett det, och matilda mådde lika dåligt hon efteråt. Kollade lite tv och pratade. gjorde oss iordning och sedan blev det kortspelande mm när alla killarna kommit tillbaka från stan.
I början var det sån där mysig vadskavigöraikväll känsla. Men sen blev det bara trögare och trögare eftersom inget dök upp och plane ville inte vara hos sig. Så jag och matilda tog den lilla rundan i ljungbyholm, tog med kamera och musik på mobilen och gick :) Fick bli en massa estetiska kort eftersom vi inte såg något och för att vi inte hade något bättre för oss, så det blev saker som lampor, övergångsställen och asfallt utan skugga :P.




Kom tillbaka och stämingen var lugn så jag och matilda blev jätte trötta. Så gick alla hem och sov. Zzzz
vaknar och det är visst söndagmorgon, blä vad jobbigt, helgen över nu igen. Gosar med Sixten och leker sån där finn-fem-fel tillsammans med jesper. Åker hem och kollar på Bernad och Bianca, läskigt att Bianca gör sånna rörelser när hon pratar om äventyr :/. Jesper åkte hem, jag duschade och nu sitter jag här i tshirt, leggings och stora strumpor och lyssnar på mamma som vill att vi ska elda för att det är så äckligt väder ute och pappa som ligger i solariumet.



Imorgon är det färd till Vimmerby över dagen :)

Alltså alla har liksom svepts in i den där sötaste grejen just nu, lite jobbigt.

ledig och börjar slappna av.

I torsdags jobbade jag på som en galning först för att sedan sitta och vänta i en halvtimme på att kassavalvet skulle öppnas för att sedan få stressa ännu mer. hem halv 12. Matilda kom vid kvart över 3 och jag var helt ivrig över att få berätta för någon hur desperate housewives serien slutar, gha, den är slut nu, jag har sett det absolut sista avsnittet, slutade med att man fick se 5 år fram i tiden, gha. Döda!
Vi åkte in till stan och skulle handla Matilda en ny garderob, skoj att kolla kläder åt någon annan för en gångs skull, inte lika roligt att mina pengar är helt slut.. Matilda hittade iallafall 2 jätte fina linnen, 1 kofta, 1 halsband, trosor och bh, fräscht!
Gick och mötte Jesper och Plane, jesper skulle betala av resan till Bulgarien.
Träffa lillSofie och lite så.
Kollade runt lite efter skor till matilda men hittade inga och hon hade ändå inga pengar kvar just då och sen ska vi ju till Göteborg, kan man handla där istället :)
Ut till festival området, lyssna på när något förband förstörde alla dom bästa låtarna med tillexempel Justin och Pink och slickade röv för publiken så man höll på att spy:
"hur mår ni kalmar? Kalmar är bäst! jag älskar kalmar för jag har en kompis som känner någon här. Kalmar är såå bra för.. ni har.. ett slott!!"



Både jag och matilda skulle upp och jobba dagen efter så matilda åkte hem klockan 9 och jag gick till mamma och pappa och fick vänta till 10 innan jag fick komma hem och sova.

Upp och jobba, sista dagen, hallelulja!
Träffade lilla Ben idag igen, dagen till ära hade han satt upp luggen i en rosa toffs, och ändå såg han het ut, hur gör han? :O. Hem med 10 bussen efter något extremt springande från banken till Kalmar FF til Byteatern till resebyrån, till soporna till bussen. Sova, bli väckt av 3 samtal från farmor, någon smed och matilda, efter matilda kunde jag inte somna om, så efter 1 ½ timmes sömn så var det upp och hoppa, göra sig lite fin, jesper kom, var här och sedan hem till honom. Hade tänkt hitta på något, men när ingen visste något vid halv9 tiden och ingen värkade särskilt på så tog vi och kollade på 2 äventyrs filmer, såna där för barn, en om troll och en om en öde ö, det var jätte mys.



Vaknar halv 7 och kan inte somna om.. somnar väl vid halv 8 efter jesper har fått rycka in och täcka för fönstret med kuddar ;) vaknar halv 11 och sen sätter vi oss vid tvn och kollar barnfilm och äter frukost :).
Jag åkte hem, för jag är hemma nu, woho. Och jesper åkte och hjälpe tukk med paintball uthyrningen.

Hoppas på mat snart. Sen kanske jag måste åka med till Vassmolösa och städa golv och sånt så vi kan sälja huset och få pengarna snart. Ja, det var väl allt för mig, än så länge, får se till så det blir skoj ikväll :D.

Dagarnas sötaste är inte farmor. Hon tycker jag har uttslag och att jag helt plötsligt är underbar när jag har kjol..

B-kändisar dras till mig?

I söpndags träffade henrik schyffert och idag, ja, idag städade jag som vanligt på byteatern, så tyckte jag att jag hörde en röst jag kände igen, men struntade i det och fortsatte, sedan råkade jag kolla in i deras fika rum, där inne står han med rösten och jag bara vet att jag känner igen honom. Blir typ galen och fortsätter jobba i ungefär en halvminut medan jag lyssnar på rösten och försiktigt tittar på honom ibland, vem är det inte? jo, det är ju Ben i från Nyatider som var tillsammans med Christine ett tag, shit, han var mycket snyggare nu! han var helt cool lugn i sina snygga pyjamas byxor och lite bakåtruffsat hår, raaw.



Det var nog dagens stora händelse förrutom att jag hade stört ont i handleden imorse och har varit på Ikea med Jesper och Sissi. Nu blir det mer desperate housewives, eftersom jesper vill ha tillöbaka sin dator imorgon :(.

Dagens sötaste är Yngve Dahlberg som han Ben heter egentligen :)

komma ihåg dag :)

Idag har jag jobbat den sista långa tisdagen! wiho. Fast också fått ont i fötterna så jag inte kunde gå och antagligen en liten förkylning eftersom jag var dygnsur mellan klockan 6-11..

Jag har glömt bort att berätta och lägga upp en del grejer, sorry, men jobbat äter upp min hjärna.
Tillexempel att jag igår skulle cykla över vägen, det regnade så stod upp för att inte bli blöt av sadeln, då helt plötsligt hoppar kedjan och jag ramlar av cyklen, damn! Gjorde jätte ont och jag hade lyckats att precis komma över, som tur var, men fortfarande typ 3 bilar som höll på att stanna och komma ut och fråga hur jag mådde, jag bara reste mig upp och haltade vidare. Så idag blev det då att istället gå i spöregnet mellan banken och byteatern, jippi, speciellt eftersom det låg nerfallna saker överallt och vattenpölar på 1 dm djup.



också glömt att berätta att min dumma syster har gjort något snällt, köpt ett par klackisar till mig :), vet inte varför, men jag är tacksam.



Nu ska jag bara lägga mig här och jäsa med mina värkande fötter, kolla på desperate housewives och äta fil med jordgubbar i. Jag är duktig på att dieta, typ.



Dagens sötaste är iallafall defenitivt inte erica på mitt jobb som aldrig gör något rätt med leveranserna.

Inne på sista veckan.

Ja, nu har jag en vecka kvar att jobba, sedan är jag klar och rik :)

Idag började min diet och träna månad inför Bulgarien, åker om exakt en månad, hääärligt!

I fredags jobbade jag, fixade pass med jesper, åkte hem, packade lite kläder och slappade, åkte hem till jesper och sov en liten stund. Matilda kom vid 9 tiden och jag började göra mig iordning vid 10-11 någon gång. Sedan skulle vi åka till Ellinor i Norra Hagby, men vi fick ju inte komma in, eftersom det antagligen var småljungbyholmarna som var bjudna. Så jag och Matilda satt i bilen och dansade i 2 timmar istället, riktigt nice, sedan bytte vi bil tills EG blev rädd för att batteriet skulle dö. Gick ur bilen i 5 minuter och sedan åkte vi 4 bilar som stått utanför. Våran bil åkte hem, EG skulle in till stan och köpa mat men det slutade med att dom följde med Plane och kempan mfl till Karlskrona så där vid 1 tiden.

Upp och hoppa, ner till Vassmolösa och kolla när pengarna rullar in på auktionen. Jag och Jesper satt helt chockade när vi åkte förbi huset, vi hade trott att det skulle vara typ som loppis med 5-10 pers. Istället åker vi runt och räknar till 110 bilar. Går in till Mamma och dom som stod lägnst bak i trädgården och såg på saker som gick för alldeles för mycket pengar ;), dom sa att hälften som hade varit där hade åkt, shit, jag var i chocktillstånd i ungefär en timme.



Åkte hem, packade och duschade lite, mös, och sen hem till jesper igen, åkte förbi vassmolösa för att kolla, det skulle slutat kl 5 men det var fortfarande 5-10 bilar kvar där. Halvsova lite, fixade upp en hyla, jätte fin. matilda kom, gjorde mig lite iordning, pratade. Bestämdes för piere, killarna kom, sedan nanna och ericsson. Gick till piere, träffade nybrobor, men mysigare sen. Hem och snarka, matilda sov över.



upp på morgonen kolla sonic, blä, emma kom förbi :). Till vassmolösa och kolla på sakerna man inte tidigare sett för alla andra saker, hittade två vintage väskor och lite annat krams tills man blir gammal :) In till stan och Burger king där träffar vi våran bästa polare Henrik schyffert eller Henke som vi säger ;). Ne. Sen till jesper och sen åkte jag hem, fick ett tröttsamt besked från jobbet och sedan gick jag och la mig.

Nu ska jag gå och lägga mig i solariumet och låtsas att det är sommar, sedan styrketräna i 15 min och har redan varit ute och gått 3 snabba varv runt kvarteret :) Wei me.



Helgenes sötaste var solklart Matilda som har slagits och fnittrat över smörgåsen, äntligen känns det som om hon lever livet igen <3


old pixs ;)

RSS 2.0