hubbabubba och fetma.

Igår slutade jag och åkte hem klockan 10 från jobbet eftersom jag jobbat in allt på tisdagen. Så hem till jesper och väcka honom, sega, hem till mig och packa väska, sedan ner till stugan, mer bränna. Konstigt, för båda dom gångerna jag har fått mest bränna har varit när jag haft den dummaste bikiniöverdelen, grr.
Upp till torsås för att handla med sollan och Kjelle, fick 3 Billys av Sollan att leva på när mamma och pappa är borta och på jobbet (tack!). Hem och äta köttbullemacka, kolla på 1 timmes Glamour tillsammans med min andra glamourfantast Sollan, vi hatar Stephanie! Sedan blev det för mig och jesper att åka hem. På vägen hem hade jesper ett hubbabubba i munnen och blåste det ett antal för många gånger alldeles för stort. Och tillslut fastnade det på hela solglasögonen, skyll dig själv älsk ;).


Hatar ärret från körtel febern..


jesper är duktig.

min dröm imorse mellan 04.40 och 05.40 (råkat ställa klockan fel så fick ställa om den och somna igen) handlade om en gigant orm som kalades boan för han var 80 cm i omkrets och 4 meter lång. Mamma kom hem med honom och ville verkligen att vi skulle behålla honom. Jag blev helt förtvivlad, stod på stolar hela tiden och försökte trycka undan den och hade konstant panik. Han bet ungefär lika hårt som en hund och dom hade tatt bort hans huggtänder. Det jobbiga var att han kunde resa "halsen" så han blev typ 1 meter lång, panik. Mamma var iväg och gjorde massa annat hela tiden. Telefonen ringde i vårat amerikanska hur på nedervåningen så låg han där i trappan och jag var tvungen att hoppa över. Hade några kompisar hemma, sa: snälla, jag ber er om en sak, släpp inte in boan. Men vad fan gör dom? Släpper in boan såklart, jag får panik och ormen får 4 tecknade små ben. Här nånstanns ringer min veckarklocka.

jobba, idag träffade jag inte pontus.. När jag skulle cykla och pakera cyklen borta vid tågen för att gå till bussen så möter jag en fet gubbe och hans fru på trotoaren, dom går mitt i den så jag saktar ner lite och trycker in mig på höger sidan så mycket det bara gå uta att fastna i buskarna. Tanten flyttar sig men gubben går mer åt mitt håll så jag saktar in ännu mer i hopp om att kunna köra emellan dem, men gubben ställer sig mitt i vägen och jag tvärnitar och min panna landar på hans äckliga mage. Han andas som en fetma gubbe gör två suck och sedan tittar han på mig som om han är så jäävla trött på mig. Jag försöker skratta till lite ursäktande. Då säger han på sörmlänska: Me, man ska cykla på den sidan, oh. Pekar med sitt prinskorsfinger lite åt vänster. Jag blir helt chockad och bara ler och försöker cykla vidare fattar ingenting försen jag pakerat cyklen. Hade bara lust att cykla ifatt honom och säga: Tack för informationen, vill du veta något? Om inte du bantar så kommer du dö väldigt snart!

Nu har jag 2 dagar i rad åkt med bussen då det är alkolister som ska till Halltorp, för man är väl alkolist när man är 45-60 år och full kl 10 eller halv 12 på en onsdag eller torsdag och håller en folköl i handen? tänkte väl det. Kan vi inte kapa bort biten mellan Igelösa och Ragnabo och ge till ryssarna eller något? Snälla!

Idag blev det att köpa en sån där sol lotion som man ska ha i solarium för att blir brunare fortare som även funkar utomhus, billigt faktskt. Kollade även på My Silhouette, den var inte billigt, men den kan nog vara värd det. Även 2 par skor :).

Idag har jag också sett ner än 18åring kan fövandlas till att se ut som en 35åring som har fastnat på 80talet. skrämande.

Dagens sötaste är nån tant på tågstationen som kollade så ingen blivit av med sin cykelkorg från en gubbe som tog den från en cykel och satte den på sin rullator :)

7 arbetsdagarkvar och massa stugan med solbränna.

ojoj, länge sen det blev uppdatering här.

Får väl börja med idag, vaknar upp halv 6 och kollar mig i speglen och tänkr - shit vad brun jag är och shit vad trött jag är! Tvättar mig och sedan blir det jobbet, bästämt mig för att ta 13.40 bussen hem för att inte stressa som jag alltid gör annars och för att hinna ut på stan efteråt. Men satan vad tiden gick sakta även att jag gjorde allt i normalt tempo, så kl 12 är jag ändå klar med allt och då har jag gjort hela onsdagens arbete och lite på torsdagens, humm?
Cyklar och hämtar mitt pass, phu att man bara ser helt naturlig ut på fotot och inte en massa ansträgning och sånt, har aldrig varit nöjd med något annat sådant kort. Ska köpa en väska, men den är självklart slut, så åker och köper ett par shorts på JC och hittade skor på hm. fick göra allting hyper sakta så att tiden skulle gå. Men så äntligen åka hem. Konstig gubbe på bussen som skrek att han hatade något/någon i tidningen och att gud skulle stoppa upp något på dom någonstanns och sånt. Lite creepy. Sedan dess har jag varit ensam hemma eftersom mamma och pappa är iväg och sara jobbar, så bara gjort vad jag själv har haft lust med och städat rummet och bäddat om och fixat naglar osv. Jag är också överlycklig över att min månad och 1 dag långa jobb nu bara har 7 dagar kvar, hallelulja, för jag är fan inte skapt för att gå upp tidigt och börja röra mig så.. Nyss gjorde jag en äggmacka, baota gott.



Nu får jag väl börja därifrån jag senast skrev ifrån antar jag.

Då är vi på förra onsdagen. Jobbade till 10, åkte hem, sov en timme, åkte ner till stugan och sedan tog vi båten ut till sandtungan, skönt att bara ligga och sola men så tog dom ju ut så barnen fick åka ring efter båten. Och då fick jag göra den stora hjälte insatsen och hoppa i ringen för att theo inte vågade åka själv och jag var lättast, damn, ibland önskar man att man ägde mer ;). Så fick vatten upp till låren, shit, det mesta jag har rört vattnet i år, jag lovar att jag kommer säga till ner jag har doppat mig, burrr.



förra torsdagen så fyllde Snuppe 9 år :) Grattis. Pojkarna åkte iväg och kollade på sälarna och vi kollade på emma som verkligen tyckte om ringen ;P. vid 4 tiden åkte vi in till stugan igen från sandtungan och började göra oss iordning för att fira Hampus.Kom en massa släkt och grannar, jobbigt för mig som bara hade det jag hade haft på mig på standen att ha under kalaset :/. I slutet blev snuppe sjuk fast dom kastade honom 9 ggr upp i luftan ändå :) Jesper följde med hem och blev klippt fint.



Fredagfredagfredag, Lasselasselasse!
Åh, en sån härlig dag. jobba, sova, göra mig iordning, hem till jesper och kolla när Kalle (smarthuvet) ska försöka sig på att göra färdiggräddade våfflor, det tog ett tag jag jag meddela.. Sedan var det till att gå upp till Pressbyrån för att få skjuts av matildathedriver in till Nanna. Kommer in till Nanna och hon har självklart inte skyndat sig så mycket så vi sätter oss utanför i typ 2 minuter, jag håller på att somna så jag tvingar mad matilda upp på studsmattan, shit vad jag vill ha en studsmatta, men ändå inte. Efter många fula kort och svettdroppar kommer Nanna. Det tar ett tag sedan bestämmer vi oss för att cykla in till stan en snabbis och kolla in kalmar marknad, rean på daily och köpa en kykling att äta inne på Lars Winnerbäck konserten som vi har väntat på i ett halvår!!
På vägen till cyklarna efter snabbisen i stan blir vi jagade av en konstig cykel, fnittar, går över gatan, nanna börjar asgarva, vänder mig om och där sitter Amanda i en sån där konstig cykelmojäng, shit vad chockad jag blev, trodde det var typ nya färdmedlet för tyskar eller något, men det var dom nya taxicyklarna hon körde, vi fick skjuts en liten bit (tack) och sedan bar det av till nanna för att stycka kyckling, göra sig iordning och byta kläder. Självklart fick jag skäll för att behöva skynda mig fast att jag hade fått fixa kycklingen helt själv, grr, blev ändå klar innan Nana.
Tog picknicken och gick, underbar känsla när vi kom fram och satte oss, åh vill tillbaka. Lyssnade på förbanden medans vi läste tidning om Blondinbellas våldtäkt och åt kyckling. jag drack proviva i mängder och precis när lasse underbaringen började var ju jag och nanna tvugna att gå på toa, som tur var så mi8ssade vi bara en bra låt. Står och njuter lite lugnt där ett tag till.
Sedan får vi nog, packar ihop våra saker och trycker in oss i folkmassan, blir lite paff när jag hittar ett stort hål mitt i allt, men vi skulle snart märka dom 2 skrikande 24 åriga tjejerna bakom oss. Så vi började fylla igen det där hålet och till slut höll dom käften ;). Så underbart, nanna var tyst, vet inte varför? Jag och matilda skrek och njöt :) Men vid halv 11 tiden eller något sånt tog det ju tyvär slut..
Vi tog vårat pick och pack och gick hem till Sophia som hade varit så super gullig och fixat fest så hade alla svikit henne, dö ni männiksor, man gör inte så! Tyvär var jag och matilda vrak sedan vi båda hade varit vaken tidigt sen i morse och lagt all vår energi till Lasse. Så när jesper och alla dom kom så åkte vi hem vid 1 och sov.



Lördag - kubbturnering.
Åker hem en sabbis till mammsi och pappsi, sedan ner till stugan, äter och vid halv 6 var det samling nere vis stranden, dags för kubbturnering :P. Tyvär fick vi en väldigt jobbig domare och matcherna var väldigt långa, men annars var det roligt som vanligt :) Sissi, sossesören mfl vann och sedan blev det rugbyfotboll, alla killar plus några tjejer. på natten blv det bad för alla dom spelande som var svettiga, däribland ingick inte jag. Jag, jesper och tukk gick upp till boden för att kolla på Desperate housewives och sedan sova.



Vaknar och det är söndag. Lägga sig på standen och sola så mycket man orkaade när det var så vindstilla. Tukk åkte vattenskidor. Vid 5 tiden åkte jag hem och jesper hem till sig.



Igår var det måndag och då var det ju jobb som vanligt. Jesper kom sen vid 2 tiden och vi hade undermys :). Försökte oss på att sola med smälte bort efter 1 sekund. Hjälte pappa med sista kemikalierna från vassmolösa. Hem och duschade. Jesper åkte hem och jag gjorde mig iordning för att gå ut på restaurang med familjen. Blev Athena och så många vitlöksbröd att jag inte klarade all mat, men det var mums!





Då var vi tillbaka till idag och nu har jag suttit här i mer än 1½ timme för att få det här skrivet, krävande liv jag har ;).
Dagarnas sötaste har varit jesper helt klart och bara för att vara snäll säger jag lasse.

bästisdag ;)

Bergkvara - torsås är helt egna saker för sig.. Dom har saker som inga andra ställen har. Dom har hus som är flerfärgiga och olika sorters glas i rutorna. Dom har saker som blinkande lampor och neonskyltar där dom säljer barnkläder på deras trädgårdar. Dom har ett kines tempo. En egen liten stad där alla faktiskt använder fiken som om det var inne i stan. Det finns inte ett ända färdigt hus så långt ögat når, allting är lite ihopspikat här och var. Ett var rött, lila och vitt. Överallt ligger det ladugårdar som har fått sina egna hundra hektar typ. Ja, det är läskigt.

Jobb idag. Hem och kolla på ett av dom sista avsnitten jag har kvar av desperate housewives, snålar med dom nu. Duschar. Ska ut till bussen och det gjorde riktigt ont i fötterna att gå åt fel håll till den andra busshållplatsen, jag har ALDRIG i hela mitt liv klivit på där.. bott här i 17 år och aldrig stått och väntat på en buss där.

Sitter på bussen och improviserar fram vart jag är och vart jag ska av, det funkar! Blir hämtad av Kjelle och Jesper. Ner till stugan och soooola. läsa lite skvaller tidning, äta risifrutti och prata med jespers släkt och sommarstugs grannar. Theo "blåser" stora såpbubblor.  Självklart kommer det lite mycket tunna moln och vi tycker det blir roligare att åka till Karlskrona och shoppa lite :)



Karskrona är större än vad jag kommer ihåg, vilket var en positiv överaskning. Såg ett MQ och dit ville vi ju självklart in, trevligare personal kan man ju hoppas på, så där blir det shopping för jesper - 2 tshirts, 2 tröja.
Går vidare och måste hitta skor till jesper, jag hittar självklart dom som han sedan valde efter att kollat runt på olika ställen :P. Under tiden vi kollade runt hittade han 2 linnen. Sedan tillbaka och köpa skorna - 1 par joggingskor som var på rean och sedan fick han 1 par vanliga snygga dojjor av mig, stolt <3.
fick ta den sista 500lappen jag hade utav lönen jag fick av mamma och pappa för skräpplockning (1600)
Så glad att jesper stor shoppade för en gångs skull, verkligen inte likt honom. Blev så chockad och glad så jag själv puttade undan mina shopping nerver totalt.



Kom tillbaka till stugan och ser det fruktansvärda täcket av moln som kommer emot oss, äter lite pastasallad eftersom vi är på diet nu mer. Börjar spö regna när vi ska öka ner till dalskär där Toffe och alla sitter och äter. Kommer ner och dom är knappast glada över vädret som dom ska cykla hem i. Pratas. Jag åker hem kl 8. nu är klockan kvart över 9 och jag måste gå och lägga mig. Imorse hade jag bara tur att vakna 10 i 6 när bussen går 10 över, eftersom jag råkat ställa väckarklockan en timme försent.

Dagens sötaste är busschauffören som körde mig hem.
- Inte pussas hörruru :)
- Förlååt :(..
- Jag blir bara avundsjuk förstårru ;P!


Jesper med nya tröjan och skorna :)

vattenfestival.

förlåt för att det har varit lite dåligt uppdaterat, får väl ändå tacka er 50 människor som är här inne och läser ibland :)


"water festival" outfit.


Då ska vi se.. Jobbade på fredagen till kl 9, åkte ock fixade pass hos polisen och sedan ut till ikea en snabbis med mamma och sedan ut till Coors kontor där jag skulle få det här årets arbetskläder vid 11 tiden. Åkte hem och gick och la mig efter en dusch och lite packning. Vaknar utav att jesper pussar på mig, mys, upp och packa klart och sedan åka ner till stugan.

Kommer ner och det är lika mysig stämning som vanligt där nere, hela jespers släkt där och det ropas och bråkas men det blir ändå mysigt som vanligt. Efter ett tag kommer tukk, phille och danny ner och dom ska försöka sig på att fixa sån där mörkläggnings grej på tukks bakruta. Jag jesper och danny skiter i det och har det roligt istället. Tukk och phille kommer sen upp vid 11 tiden och vi försöker spela lite kort men pojkarna kommer bara in på en massa konstiga samtalsämnen som inte ska nämnas här. Så hur tror ni jag hade det ute i boden inatt? "4 killar och en sofie". haha, oj det där lät mycket snuskigare än vad det var, jag menar att dom sov gott men inte jag. Zzzz framåt 3 tiden.



Pojkarna hade satt klockan på 20 i 8 eller något sånt och då öppnade Danny sin första öl, dom åkte upp och köpte frallor medan jag låg kvar och försökte sova. Jesper kom in igen vid halv 10 och frågar
"är du trött?" Slår igen dörren och jag ligger där "eh ne" så ligger kvar ett tag till och vet inte riktigt vad jag ska göra, men som vanligt kliver jag upp och storstädar. Går ner till sollan och Kjelle där jag hittar pojkarna sittandes med varsin kopp kaffe. går upp och äter lite frukost. jesper och danny åker till systemet och tukk fixar bil och phille hämtar flickvän, jag duschar och sedan sitta och läsa på altanen när äntligen solen hade kommit. Alla kommer tillbaka, kollar på bil som blir "plastad" och jag är dum och blir "plastad" i hela händerna, efter nagelacksborttagning så kletar inte händerna så mycket mer. Går upp och ringer matilda, dom ska komma och hon blir glad över vädret eftersom det regnade hos henne.



Massa trubbel med bussar och handlade pappor, men till slut kommer dom! Tar en plats på gräset och pratar av oss. Går ner och solar med alla andra i Kjelle och Sollans tomt. Fräscha upp oss lite innan maten. Jan Malm kom och var lika rolig som vanligt "Viking, gå och nyp emma i rumpan!" och så gjorde Viking det :P. Mat och mat.



Lite iordning fixande och sen började allt det trevliga på allvar :) Många dumma saker som slank ur allas munnar men det gjorde ju allt bara roligare, blev mörkt och vi körde på som vanligt. Jag och matilda gick över till en granne och kastade pil, blev lika. Nanna hånglade osv ;D.




Vid 10-11 tiden kommer Toffe och dom hem med en stor taxi så då tar vi den till festivalen. Fick lite band också, inte för att det hade behövts men ändå, tack :). Går in och Danny vinner några korkade saker som ett lila halsband och en vindsnurra. In i öltältet och där spenderades resten av kvällen av dansande och pratande, matilda träffade äntligen prince chraming och allt annat gick också jätte bra förutom Tukk som hade tagit sig några tiotal för många jäger.
Jesper tog hem tukk och sen när dom skulle komma tillbaka var kl halv 3 eller något så då tryckte vi in oss 11 pers i Kjelle Ws bil, men det var inte ens särskilt trångt. Hem och försöka lösa alla sängproblem eftersom vi var 12 pers på 7-8 sovplatser, men det löste sig ju det med. Vid 5 tiden kommer Danny inrusandes helt dyngvåt eftersom dom låg i tält och det hade regnat så det var ett hav i gräset, så dom la sig i bilen och sov istället.



Vid kl 10 kommer Toffe och försöker väcka alla för att vi måste städa efter oss för att grannarsna kollar konstigt. Jag och matilda, städpartullen, får löpa ut och städa upp och sedan var det bara att börja vakna efteråt.

Alla åkte hem, jag kom hem sen vid 5 tiden och höll på att somna framför tvn, vilket jag har lyckats med 2 ggr i hela mitt liv, men jag höll mig ju självklart vaken. Fick massage utav mamma vilket verkligen behövdes så en helt ny frisk människa igen. Gick och la mig kl 8, Farfar ringer kl 9 och väcker mig, jag lyckas somna om och sedan sover jag till kl halv 6 då det var dags att skynda upp till jobbet. Jobbat klart kl 10 och sovit på bussen hem , kollar tv duschar och nu är jag här. Tjollahoppsansa vad det suger att jobba nu när mamma, pappa och jesper är lediga..



Helgens sötaste är mina flickor och självklart pojkarna som varit där nere i helgen <3

Stugan hela helgen.

Tyvär små läsare nu åker jag ner till stugan och kommer vara där nere hela helgen och ha det bästbäst :)

Kolboda

Ja igår hade jag den stora fördelen med städning så att vi blev klara kl 8 och kunde åka hem direkt, så hemma vid halv 9 duschning och sedan DH tills kl 12 då jesper kom. Han var sötast i hela världen! Jag skulle komma och krama honom när han sträcker fram en låda. Där i ligger dessa skor och denna lilla jeans kjol! - Do I love him, YES I DO!



Testade kläderna jag hade köpt dagen innan och det fick bli shortsen eftersom vi skulle åka ner till Jesper farmor Kajsa i Kolboda där hans kusiner var på visiting från Skåneland och skulle ner och bada och greja.



Kommer ner och det blir en brunch som var jätte god, som vanligt. Sedan blir det lite väntande och kortspelande, sedan åker mikaela (hans kusin från torsås) in till stan och ska köpa bröllopsklänning, och efter ett tag åker jag och jesper hem till mig en runda, jag är så trött och frusen så hur jag en gör så ser det ut som om jag kommer direkt ut ur sängen.



Åker ner till kolboda baden och sitter och pratar och lite så, sedan kommer solen i ungefär 3 minuter så då hoppar alla i. Förrutom jag som fortfarande inte har nuddat vattnet i år. Och sedan fryser dom ihjäl när dom kliver upp. Blev 4 sumpiga koppar kaffe och 1 kopp te med massa frön i, bad service! Tukk kommer och hade något otroligt sexiga badshorts på sig haha, det var fint. Så det blev bada en gång till för alla och sedan kom Mickaela så då hoppade jesper i en gång till.



äntligen skulle vi åka hem och äta och värma oss! Åkte till Kajsa och efter ett tag var det tacos, som var gott. Sedan kom mickaela på att vi skulle göra charader och grejer så efter en halvtimme, när alla lapparna var skrivna, så gick vi ut på altanen och försökte imitera saker som gunghästar, turkisk youghurt, en bufé, kommunal arbetare, sjöhäst och vårule, det gick väldigt bra för oss faktiskt ;D.
In och äta fika, som var gott.. Och ut och köra lite fler charader. 20 i 9 fick vi ta och åka hem för tukk skulle träna och jag skulle ju upp och jobba imorse.

Upp imorse halv 6 "som vanligt". Jobba till halv 12 och helt slut i hela kroppen, jag har fått såna jävla muskler den här sommaren så jag kan snart inte ha mina kläder ;)



jaja, iallafall, kom hem och duschade och sedan dess har jag suttit och kollat på Desperate Housewives och skrivit de 3 följande veckornas schema. Snart ska jag gå ner härifrån och kolla lite mer DH och mamma ska massera mig sen kommer jesper och sover här. Jag tror jag är världens lyckligaste människa. Vad tror du? :P

De 2 dagarnas sötaste är jesper <3 och hans släkte.

Stan med Sofia :)

Idag var jag på stan med något efterlängtade sofia, vi hade sjukt skoj. Vi pratade om en tråkig sak, men restan var fint, tillexempel när Sofia höll på att kyssa servitören och det blev skit pinsamt eller när vi höll på att glömma att betala för maten eller när jag tappade bort min ena shopping påse och fick småpanik eller när hennes pappa nonchade henne stenhårt eller alla dumma kommentarer som kom ur bådas munnar :)

Dagen började halv 6, in och jobba till kl 9, wiho, ringa till sofia och kolla om hon kan komma och fika med mig snart.
- Vem fan ringer klockan 9 på en onsdag!
- Det är tisdag. Men jag åker hem och åker in sen igen då.
- Juste klockan är 10, gå på stan.
- Ne klockan är 9.
- Juste det är ju onsdag eller klockan är ju 9.
Något yrvaken Sofia så jag förstod att jag skulle åka hem emellan. Lika skönt det så man kunde duscha och fräscha upp sig. Så in igen kl 12.

Går runt på kvasten och väntar på Sofia, när jag väl får tag i henne 35 minuter efter vi skulle ha träffats så har hon pratat i telefon och säger att hon bara ska torka håret och sminka sig, gha, väntar 30 minuter till på kvasten och ringer igen, då ska hon alldeles strax gå. jag går ner till veromoda och carling eftersom jag gått igenom alla affärer på kvasten. Går upp till kvasten igen och står väntar ett tag, där kommer hon! 1½ timme sen sofia kommer.

Vi går pbort till Juventus och sen blir det hemskt en liten stund när jag får höra nyheten. Men efter jag har smällt det och kommit på bättre saker att prata om går allt wonderbart!

Idag blev det 2 likadana tröjor i olika färger, sååfinapåå :) Ett par shorts, ett par leggings och en sak till mammsi :)



Nu vill jag gå ner och kolla på massvis av desperate housewives!
Imorgon jobbar jag antagligen bara till kl 8 det hade ju varit underbart!

Dagens sötaste är självklart Sofia.

Pippilottaliten eller Sofielicious?

Ja, det är er tur att rösta vilket ni tycker att jag ska heta på bdb :)
Vet att det är ungeför 20 personer om dagen som läser så det borde bli några röster, so go ahead and vote for this silly little problem!

Idag var jag tvungen att gå upp 05.25, förstår ni hur tidigt det är?
Men jag klarade det iallafall. Sen åkte jag och mamma in och sedan jobbade jag en massamassa till kl 1. Så fick ihop 9 timmar och 15 min det blir lite över 650 kr, yeeey me!

Imorgon blir det inte lika jobbigt som idag och på onsdag jobbar jag knappt alls men det vet inte dom som betalar ut min lön ;p.

Jag ska nog gå ner och äta en liten bit av något nu och sen kommer matilda och ska klippa sig hos mamma och lämna tredje säsongen av desperate housewives till mig. Imorgon ska jag äntligen få träffa lilla Fia igen och vi har massa att prata om över en fika efter jobbet, great.

Dagens sötaste är defenitivt inte dom gamla gubbarna och kärringarna som försökte tränga sig före alla i Mc kön idag, så det så..

Trött helg . com ..


Vaknar på fredag och är otroligt glad över att få sätta på det sista avsnittet jag hade kvar av Desperate housewives säsong 2.Mamma kommer hem precis när det är som bäst på tvn och jag blir tvungen att spola tillbaka och komma in i rätt stämning igen när Calebs bror ska skjuta Bree :s.

Mamma och jag åker och plockar skräp tills kl 3, då bestämmer jag mig för att stanna hemma tills jesper kommer.
Kollar lite tv, jesper kommer, på med arbetarkläderna och iväg och plocka igen i 2 timmar ungefär, åker hem och duschar och myser lite. Mamma och Pappa kommer hem, dom har köpt chips och läsk!! Kanske inte låter så annorlunda för alla men det är det för oss i det här huset. Mamma och pappa råkar nämligen vara hälsofreaks som tar fram lite te och kex för att fira helgen. Så det var godaste på länge. Tyvär vara alla så trötta så det blev för mig att gå och lägga mig kl 22 och jesper åkte hem.

Upp kl 6, stänga av väckarklockan klä på mig kläderna som redan låg i sängen, resa mig upp, tvätta ansiktet, göra två smörgåsar, packa ner saker i en påse, springa och hämta ett äpple i bilen + att jag snorpade 2 kakor och sedan springa ner till busshållplatsen och väntar på skjutsen till jobbet.
Fick vänta ett tag och eftersom kl var 20 i 7 en lördags morgon kan ni ju tänka er att det inte fanns en enda bil ute på vägen..
Hoppa in i bilen, redigt stel stämning, jag som var skit trött och hon som bara är allmänt stel. Byttes radiokanal typ 8 gånger, varför? Kom fram och stressen började, gjorde allt jätte noga och jätte snabbt, vi miste tid så satan, så fick börja panik städa, och det är väldigt jobbigt att få ut sänger och stolar mm ut till en smal korridor för att kunna polera golven mm och samtidigt börja på rummet brevid. PANIK! Fick ringa och be om extra timmar för att klara jobbet och då städade vi knappt dom sista 10 rummen kändes det som, fast det var väl rätt åt dom, eftersom det var räknat att det var 30 rum och det var 44..
Securitas kommer för att vi råkat ha en dörr öppen lite för länge, får ge honom mitt leg och sen är det stress igen.
Skulle slutat kl 3, jag gick halv 5 och då har jag inte en aning om hur länge Frida jobbade sen.. BLÄ!
Hem till mormor, jesper hade glömt bort tiden så fick gå upp till henne, kom dit och la mig i soffan medans dom serverade sitt stackars barnbarn ;). Blev grillat och massa efterrät som vanilgt.



Pratade och hade det skoj fast att jag var död i hjärnan, hem och duscha vid halv 10 och sen hem till jesper en halvtimme senare.
Halvsov sen tills jesper och dom skulle iväg och festa, kollade lite tv och sen slocknade jag totalt.
Blev väckt av Sissi kl 6 på morgonen som undrar om jag har hört något från jesper, en stund senare kommer dom in traskandes.. sover.

Vaknar vid 11 tiden för att Tukks mobil ligger och ringer hela tiden.Kliver upp och lägger mig i soffan med kudde och täcke, kollar på bondgården och lite annat tills jesper vaknar vid halv 2. Äter frukost vid 3 tiden och sen åkte jag hem vid halv 7. Hem och åt med mamma, pappa, Jörgen och lotta som sitter där ute än.

Och jag är fortfarande trött.. Så det här var min trevliga helg. Hoppas på en mer fartfylld nästa vecka :P
fanns inget sött över helgen..

Sista lediga dag..

Ja, då var vi framme vid min sista lediga dag, så jävla hemskt. Mår verkligen pyton över att jag ska börja jobba imorgon och inte ha gjort något vettigt på 3 veckor.. Något mer som är hemskt är att jag sitter och kollar på det sista avsnittet av desperate housewives, sen måste jag be matilda ta med säsong 3.

I 3 veckor har jag gått runt här hemma och typ tvättat, städat, kollat tv och varit ute så gått det går. Nu ska jag jobbajobbajobba, visst jag jobbar bara till kl 12-13 på dagarna, men jag kommer vara helt död utav att kliva upp kvart i 6.

Nästa helg blir det väl vattenfestivalen. Helgen efter det är det Lars Winnerbäck. 2 veckor efter det är det väl RIXfm festivalen. Jobbar i en månad och den sista veckan innan skolan börjar igen ska jag åka med kusinerna och syster till vimmerby och med nanna och matilda till göteborg.
Fan att jag inte kunde hitta på något dom här 3 veckorna som varit, var alla tvugna att jobba när jag var ledig? bläää.

Men nu ska jag sluta klaga över det. Tror jag.

Idag blir det att plocka skräp, imon jobba och söndag plocka skräp, fun weekend.. NOT.

Tårta? på en torsdag?

Sitter och dricker Jordgubbs yoghurt som jag köpte när jag träffade Hanna i Stinsen, länge sen jag såg henne :)
Lyssnar också på Linkin Park, vet inte varför man jag har fått en liten crush på dom, skönt att dom bara skriker och är så arga så slipper jag vara det.

Försökt sola lite, men eftersom molnen kommer hela tiden och gör att det blir svinkallt så ger jag upp, ska lägga mig i solariumet istället.

Imorse drömde jag den värsta drömmen på länge, den var så föromjukande och äcklig, jag hatar människan och så drömde jag om henne och hennes äckliga.. allt. Fan vaknade med panik och gråt. Ingen kommer någonsin förstå, men det var hemskt.

Igår var jag hos jesper och vi diskuterade mina tradera köp, haha, ge aldrig mig ett tradera konto.. Im a little bit of an shopoholic. Kollade på tv och alla program handlade om bröst, weird. Va ute och gick i 1 timme ungefär, hade faktiskt lite träningsvärk imorse, men det var bara skönt :P Städade rummet och åkte hem.

Läst lite bok och har stor lust att bara lägga mig och kolla klart på säsong 2 av Desperate Housewives, men vågar inte, känns som om man sviker vädret.. humm, tough call.


nej, jag har inte ätit tårta.

Precis sutiit och kollat på 10tal olika klipp på blondinbella på youtube, hon är faktiskt väldigt rolig.
Annars har jag mest bara suttit och läst den sista boken jag har kvar med Jonas Gardell, han är fan galen, inte mycket normala saker som kommer ut, men smarta.

Jag glömde berätta om min helgon upplevelse igår, låg och kollade på desperate, ringer på dörren, springer och öppnar. Då står grannungarna där som små änglar i regnet och frågar om jag vill köpa en liten ballong av dom som dom säkert spenderat jätte mycket tid på, jag är snäll ibland :)
Julia -1 för 5kr. 2 för 10kr. 4 för 20 kr.
"Johan" - 100 kr så får du hela påsen!
vet inte vad "johan" heter egentligen :/, bara det att det låg bara 7 ballonger i påsen, så "johan" borde gå i skolan lite oftare..

Den här lilla krabaten köpte jag. den är liten, grön och
har en gång i tiden haft ett ansikte på sig, SÅ VÄRT 5 KR! ;P


Dagens sötaste är väldigt svår att utnämna idag då jag inte pratat med någon typ, fast kissan var rätt söt :)

Stan med matilda.

ja, upp kl halv 11, in i duschen, kolla lite data, slänga i mig en macka och ut till bussen.
Halvsov och skulle precis somna i slutet av resan så blev helt illamående och yr när jag reste mig för att kliva av.
Där stod ialla fall matilda, gubben framför mig snubblade hela vägen ner för trappan, det tyckte matilda var väldigt roligt :P.
Vi gick in på SJ och kollade upp biljetter till göteborg dit vi ska precis innan skolan, det blir fint <3.

Upp til kvasten, köpte hårspay och matilda smink, vi kom på att mascaran har gått upp i pris.
Ner till Baronen, pratade hela tiden och liksom tappade bort oss i affärerna typ, ingen som ville köpa något när det var så dåligt väder. Gick till mcdonalds för att ta oss varsin burgare, låååååång kööööö, men vi pratade bort den med. Åt och pratade. sen till bussen där vi fick avsluta pratandet för att matildas buss skulle åka och min kom.

Hem, kolla lite desperate, äta och sedan dess har jag kollat på desperate

- jag är så beroende så jag vet inte vart jag ska ta vägen, shit vad Marc Cherry är duktig på att hitta på bra grejer! love him.



Dagens sötaste är mina käkar som är helt slut utav att prata och göra grimaser åt tvn.

mad saturday ;)

Vaknar kl 8 och kliver upp och ligger och kollar lite på tv och desperate housewives, blev lyxig frukost vid 11 så där.
Jesper och phille åkte, jag och my plockade undan. Ner och halvsova lite till, hem en snabbis och duscha. Säga hejdå till mamma och pappa som skulle iväg. Hem till jesper igen, lite velande från philles sida, till slut in till stan, handla, lämna mysan, burger king och sedan hem till Phille. Kl var helt plöstligt halv 6 och jag var tvungen att åka hem till Nanna, kom dit samtidigt som matilda.

Satte Nanna och matilda vid datorn och städade sedan hela huset, rent! Matilda och nanna gick och köpte gyros medans jag gjorde iordning mig, vi åt, nanna gjorde iordning sig och sedan satt vi och spelade lite.

Helt plötsligt kommer Ida, lika söt som vanligt, rotar fram kaffe så fort hon kommer innanför dörren :) Tiden går och Märta och Sophia kommer, alltid lika trevligt. Lovisa efter en stund, hade jätte fina kläder, synd att ingen annan fick se dom hela innan hon hade bränt sönder dom ;). Hade trevligt. Anna och Oline kom och det blev liv i luckan när dom berättade om polacken ;P. Amanda kom och vi var klara att sätta oss inne. Lekte, dansadeoch hade skoj skoj.

Alla ljungbyholm killar kom, var meningen 5 tror jag, blev 12 tror jag, 3 bilar kommer upp emot nannas hus med hög musik, Märta hinner stirra upp hela stället på 1,5 sekunder och skriker att hennes mamma kommer döda alla typ. Haha, jag bara tryckte in alla så var det lugnt igen :)

Lite stelt när ingen kände någon. Dom flesta åkte, bara dom 5 kvar som skulle vart där kvar, blev jätte mys. Lovisa mådde lite illa under den här tiden.. Alla andra mådde brabra! Anna hade definitivt skoj :)



Dagens sötaste är Anna som är myspys <3


mad friday ;)

Kom hem till jesper vid kvart i 4, städa hela rummet spracling. Sätter mig och tar det lugnt och då kommer 2 elektiker och en Adam Tingström ner för trappen, in med skorna och börjar pilla på en massa kablar och grejer. Kändes lite puckat att sitta där i soffan med laptopen och TheVoice på hög volym..

Dom gick och jag städa upp efter dom. Sen kom jesper hem. Mös i 2 sekunder, sen var jag tvungen att upp och möta matilda så hon kunde få ut sin Lars Winnerbäck biljett. Gjorde det och sedan kom matilda med nya avsnitt på desperate, så kollade ett avsnitt samtidigt som My och Nanna kom. Pratade lite och så och sen var det dags att kolla på Sex and the city filmen, lousy kvalitet, sket i den ock köpte pizza istället.

Satte oss ute i solen och åt, pratade och sedan lekte vi lite olika saker :)
Har en del roliga bilder på allt från mustach till catwalk och en tryckare.

Gick och lämnade nanna vid bussen som inte mådde alls bra, samma sak som förra veckan :/.
Tillbaka och sen pratade jag och matilda bara engelska i en halvtimme "WE ONLY TALK BULGARICH"

Åkte hem till Hanna och där var det trevligt. Hände verkligen inget så där särkilt hos henne, bara normal fest liksom :)

Dagens sötaste var matilda som jag inte sett på evigheter


Fredag innebär godsaker både i munnen och till sällskap :)

Godmorgon, fast haft en konstig dröm nu 3 ggr:
Är på en färja med alla ljungbyholmare ett visst datum varje år och har värsta festen, dagen efter när alla sitter i ett rum med stora glasrutor ser vi hur besättningen blir mördade och några tjuvar tar en massa saker, alla tar dt lugnt tills vi får klar tecken av polisen att det är lugnt, då går alla sakta till sina rum och sedan åker dom hem. Jag och några till stannar och kollar på alla stackars arbetare och det ända jag tänker på är att min katt har överlevt 3 år i rad för hon är ju alltid nere hos besättningen.. Ja.. sån var min dröm :/

Idag kommer äntligen lillfia och ska kolla garderob och vara trevlig en liten stund :)

Sen ska jag packa för helgen och vid 4 åker jag hem till jesper och därefter ska jag har skoj fram tills på söndag :)

stan, skräp, garderob, sol och skräp.

Jahaja, dagen igår började med att kliva upp kl 9 för att hinna med 9.22 bussen in till stan, hann ;P
In till stan och gå och kolla på en massa som jag egentligen inte ville ha, stå och välja ansiktstvätt i en halvtimme typ, jätte svårt. Och sedan köpa "presenten" till jesper <3
Gick till mcdonalds för att ta en liten hamburgare, kom i den värsta småbarnsfamiljs rushen inte skoj! Stod helt i still i 5 minuter, sen gick jag, orkade inte.. Hatar småbarnsmammor..

Kom hem, böt om, slängde i mig frukost.

Kl 1 var vi i Vassmolösa och började det eviga slängandet, såå trött på det, men får tänka på pengarna..
Jesper kom, mer slängande, vi gav till slut upp kl 7.

Åkte hem, duschade, åt lite mackor och sen var det direkt i säng, jesper var jätte trött och jag hade ont i halsen, löst VR korsordet och började sedan måla lite på en halvsovande pojkvän, det var skoj ;)


är jag inte bäst på att måla fina saker :)?



Imorse vaknade jag kl 7 och kunde inte somna om, gick upp samtidigt som mamma, pappa och jesper åkte till jobbet, kollade lite dator och rensade ur lite smink, schampoo, tandkräm mm från min hylla och låda. Började kolla på en massa TVshop, skickade sms till matilda och nanna om att ringa mig, blev trött och somnade. Grannungen ringde på och ville att vi skulle passa deras marsvin medans dom skulle bort, gick och la mig, sara bankade i skåp och grejer, precis somnat när nanna ringer, äntligen, men ändå gha!

Pratarpratarpratarpratar, kommer fram till en massa bra saker.
Ringer matilda som tror att jag är den 17 åriga psycho killen från karlskrona och håller på att slänga på luren, haha, pratarpratarpratarpratar, kommer fram till bra saker.

Kliver upp, solar, äter lite frukost, solar. Nu sitter jag här och försöker få tag i Amanda mfl för att bjuda dom på liten tjejkväll.
-Så om ni läser det här innan jag har fått tag i er, så är ni bjudna imorgon vid 6 tiden :)

Kolla sex and the city och testa nya sanning eller konsekvens spelet ;)

Nu ska jag väl gå ut och plocka jordgubbar och jobba på brännan, sedan försöka få tag i Amanda mfl igen.

Ikväll blir det mer skräp, jippi..

Sen kanske lillsofie kommer för att kolla in min garderob för att se om det är något hon har lust att låna eller få.
Synd bara att jag precis har rensat den och skickat hem 20 tal med kläder hem till jesper.
Nu är det så sorgligt, har bara 19 par skor och 9 par väskor, var tvungen att rensa :'( , jesper är galen på mig :D.



Jaha, har varit och plockat skräp nu och nu blev det så att alla Amanda mfl är bortresta eller har pojkväns mys så det blir bara jag, matilda, nanna och kanske Sofia som ska kolla på Sex and the City imorgon.

Men däremot blir det klass-tjej fest på lördag!

Dagens sötaste är mamma som vill börja spara grejer bara för att käfta :)

Halsen spelar sjukt spel med mig :(

Jaha, och så är man sjuuk och sånt mysigt. Och inte har man ett enda avsnitt kvar att kolla på desperate housewives förens jesper bränner nytt.
Igår gick vi och la oss vid 11 något sånt, somnar till en liten stund vid 12 men vaknar direkt ige och ligger uppe till kl 4 och hostar totalt ihjäl mig, springer upp och äter alla mediciner vi har, somnat utmattad efter att kylskåpet också har pipt..
Sover en stund, vaknar, sover, vaknar vid 8, får väcka jesper som har försovit sig till jobbet. Han stressar och grejar, jag halvsover, han åker, jag går upp och knarkar tabletter och Oleum Basileum och allt vad det heter.
Ligger vaken, somnar någon gång och vaknar inte försen kl 12, gha, hatar att ligga och sova hela dagen!

Upp och sätta igång en tvätt, vika allt som jag tvättade igår. Städa mitt rum. Gå upp hit och kolla bdb och nu skriva det här inlägget, kl är snart2 och jag är sönder stressad och sönder hostad..
Nu ska jag gå ner och hänga upp en tvätt och lägga i en till.

Dagens sötaste är Oleum Basileum, lucktar så smaskens :)

RSS 2.0