get back in the line.

Jag är så överlycklig för matilda att jag inte orkar ta tag i mina egna små bekymmer <3.
Har pluggat ifatt utandsveckan och magsjuke veckan ganska bra nu, har fortfarande kina-ryssland  grejen kvar, men det har hanna med, så jag väntar med den tills vi sätter oss tillsammans och försöker luska ut något bra svar på arbetet

Jag hatar orientering! - då var det sagt. Därför jag inte var med på jympan idag och inte kommer vara med på halvdagen imorgon heller. Så blir läxläsning och sedan två lektioner imorgon. Jag idrottar bra ändå, lyckats gå ner minst 4,5 kg på 2 veckor och 2 dagar :)

Våra två stationära datorer där hemma har total dött, jag som precis köpt fotoalbum för att ta ut bilderna från datorn. Och Saras bärbara får man ju självklart inte låna. Så nu får man sno en dator så fort man kommer hem till jesper ;P

Vissa saker gör mig så arg att jag inte finner ord. Som när folk tror att man är ful för att man är kort.
-Nej, jag kommer aldrig kunna gå på en catwalk, men på ett foto syns det inte.
Och nej skönhet sitter inte längden, där var det poängterat.

Dagens tips är verkligen att gå in på Juliaxelsson.blogg.se och läsa en del av hennes underbara roman "Fadersgestalten" under inlägget "Stress".

Nu ska vi åka hem till Toffe :)

Dagens sötaste är Danny & Hannas nya hundvalp Nemo.

Älskad lördag.

okej, morgonen var ju knappast så älskvärd.. En halvtimmes försen buss in för att jobba i en timme och tjugo minuter (det posetiva är att jag får betalt för två timmar). Hem till en super duktig jesper som vart igång och målat hela morgonen. Vi puttsar och donar lite ett tag tills jag behövde sätta mig och göra läxor. Läxorna blev gjorda. Vi åkte ner och handlade lite (läs: för mycket) lördags godis. Duschade. Sissi kom hem och det blev senare kyckling, vad är det med kyckling som är så fruktansvärt gott? Mina smaklökar dansar houlahoula.

Göra sig iordning lite, premiärstegen i nya klacka skorna som inhandlades i torsdags :). Hem till Toffe, rättare sagt deras granne. Där groggades det lite och lektes med småbarnen. Hem till Toffe och kolla bilder och mått - för deras granne är fotograf och han ska fixa en jätte stor tavla på familjen wilnerson-johansson när dom sitter på stranden. Kollade in hans hemsida och han berättade lite.

Tillexempel att han typ hade behövt mig för ett tag sen. Dom skulle ha en modell till en leguan, dom ville ha en rödhårig tjej.. Ja, ibland träffar man folk lite för sent :)

Åkte hem precis lagom för att plocka upp en vilsen mackan vid apoteket. Åkte hem och kollade lite på terminater (i HD, jätte häftig var den, alla killarna kunde hela filmen, blä!) och då kom även Granberg, Kalle, Jonsson, Phille, Jimmy och Svernhed - Ja, jag har ett dominerade umgänge av killar.

Vid elva tiden drog vi oss bort till kärleksstigen och pier. Där var då den nyfyllde tjugoåringen Robin. Började lite slött, satt i soffan och hade sms terror. Matilda kom och sen hade vi otroligt skoj! dansade, skrattade, dansade, skrattade, skrattade. Det blev en promenad hem vid fyra tiden tror jag. Få matilda och mackan i säng och sedan slocknade jag som en lampa ;).

Idag, för första gången hann jag se matilda på morgonen, det var trevligt, i en kvart, sen satte vi tre resterande och åt ägg och sånt. mackan åkte hem. Jag försökte få jespers dator att funka som jag vill. Jag åkte hem och han ner till stugan. Resten av dagen har jag suttit vid tvn och gjort läxor. Lånat Saras bärbara nu när helt plötsligt båda våra vanliga har gått sönder..

Jag vill säga att hela ljungbyholm har varit sötast. Galet att vi kan vara så galna och underbara här ute i förorten :P

(glömde berätta om det konstiga som hände i skolan i tisdags. Någon hade satt upp min bild jag har under inlägget "fotomodell!" och sen skrivit "Ska hon bli modell??" Jag såg den under EAtiden, men tyckte mer det var roligt, sen vet jag ju inte om denne menar snällt eller elakt..)

Long time no seen.

Oja, verkligen. Men det har ändå inte hänt så där hiskeligt mycket dessa fem dagar.

Tisdagen blev det mycket prat med matilda, hon är fnittrig ;). Slutade halv ett och det blev stan med Matilda. Behövdes höstshoppa, så det blev: två halsdukar, en jacka, tre fotoalbum och de hy saker jag behövde för att uppfylla min sån där lilla cravings-av-mig-själv lista under inlägget "Pepparkaka". Hem till jesper en snabbis och sedan hem.

I onsdags var det värsta födelsedagen, kan man säga, My fyllde arton och Agnes och Jacob Ä fyllde sjutton.
Gick i skolan till halv fem, hem en snabbis och sola solarium för att sedan åka hem till jesper. Där blev lister, spegel, klocka och krokar uppsatta, så skönt, känns mer bovänligt nu. Sedan racing in till dansen, testade ny dans stil även denna vecka, nästa vecka blir det väl shuffle, ska bli intressant. Hem och znarka medans de myndiga gick ut på krogen.

Tordagen var det klippning på hundra procent. Men först var jag på stan på lunchen och stan innan bussen hem. My stod vid bussen och väntade så där fruktansvärt trött och sliten som man är dagen efter sin artonårsdag :) Klippte av så mycket det gick av de klyvna topparna. Hon åkte hem direkt när hon var klar. Jag satte mig och läste tidningen och sedan kom Matilda. Blev slingor på henne och sedan klippning. Även hon åkte hem ganska så direkt och jag slappade framför tvn.

Fredagen = Natur exkusion.. Åkte runt i bussen hela dagen och hoppade ur och kollade på stenar och sånt fint. Sedan prov nu på fredag. Hann med 13.40 bussen hem till Jesper, fick se det fina vitrinskåpet, dailyt! Han kom hem och sedan åkte vi in till stan. Kom hem vid halv åtta och direkt hem, packade och förberedde för morgondagen. Det var så skönt på fredags kvällen - jag visste vad vi skulle göra hela dagen efter! jag älskar sånt. Det var städning, hem till jesper, plugga, äta, toffe och robins 20årsdags firande.


Oline, Li, Arvid, kasper med Ida, Verônica, Adam, Jacob, Stina,
Nanna, Jacob. Uppför berget.

Fotomodell!

Idag kändes som en redig skit dag i skolan, vet inte vad jag gjort, men folk vill väl bara inte bjuda mig.
Så var lagom deprimerad över det mesta, efter en liten kik på stan skulle jag gå till bussen.
Jag såg helt hemsk ut, håret var slarvigt uppsatt, kläderna säckiga, sminket fläckigt och hållningen var som bortblåst med den stora väskan på  min axel. Men!

På vägen över torget så blev jag filmad av typ nyheterna, fortsatte att gå den lilla vägen ner vid vallen mot bussen. Då kommer 2 tjejer halvspringandes efter mig. Jag fattar ingenting. Dom frågar om jag vill vara fotomodell. Jag fattar fortfarande ingenting. Dom frågar om dom får klippa mig, sminka mig, välja kläder och sedan ta höstfoton.

Jag samlar mig och börjar ställa lite frågor tillbaka. Dom får mitt namn och nummer medans jag måste skynda till bussen. Tror inte jag hade fattat riktigt, men nu är det som det är. Så kanske får jag snart ett samtal om att bli vacker på foto :D


Så nu har jag fått förfrågan om att bli fotomodell

Kom hem och kände mig jätte dum som gått i den fulla jacka jag hade haft på mig, så drog fram alla mina höst&vinter jackor. Jag hatar jackor, verkligen hatar dem..

  
hatar                                                            alltid hatat
  
ganska okej                                               ser bättre ut än i verkligheten
 
krånglig                                                      hatar

nyförvärvat, helt okej, än så länge.

Helgen i storhet.

Ja inte till storleken då, utan till innehållet. Vilken kommer förklaras i bilder.

Det blev fira farfar och mysigheter med släkten :)


Fashion oh, fashion. Brolle Jr


Emelie och alexander.                        Farfar pillar på ölen och alex på presenterna.


Jesper var jätte fin!                               Det blev lekstuga.


Alla målade fint...                                    Och farfar blev transvestit!

Jag, sara och jesper åkte hem, plockade matilda vid stationen och åkte till ljungbyholm.
Blev lite snabb klädbytning och sedan ut till Kempuz.


Jesper letar ägare till kempuz mobil. Hanna har nog precis blivit slagen i huvudet
och börjat slå den skyldige i skrevet. Danny har nog också hunnit komma fram till mig
och prata om strumpor, kattsand och flaskor innan den här bilden är tagen ;)

Hakuna Matata.

Ja, så får man tänka när man har sittut med läxor mellan klockan 9 och 1. Nu är alla läxor klara förutom similaritys between Chines and Russian revolutin, wey, det som alla mina klasskompisar förpestade så på alla bilddagböcker..

Igår vid sju tiden bestämde jag och jesper oss för att gå på någon bio, det blev get smart, vi och ett par till i salongen. Helt klart värd att se.... okey ;)

Har precis satt i mig en massa godisbitar och lyssnat på disney muik på youtube. Så nu ska jag ut och springa en runda. Sen blir det uppfräshning och planering inför farfars <3 fest ikväll.

Imorse var jag verkligen trött så då blev det lite omkring klickande och sånt här snott ifrån lilla blondbella.



 

Ibland undrar jag varför så många av oss tjejer väljer att sträva efter det ultimata livet, när vi vet i slutändan att det aldrig kommer att gå att vara perfekt på alla delar. Varför kan vi inte bara nöja oss med att få bra betyg, vara duktig på matlagning eller försöka vara hälsosam? Måste vi alltid dra det ännu längre då vi ska vara dessa übermänniskor som klarar mer än vad någon mänslig varelse någonsin har lyckats uträtta?

 

Titta bara på min lilla krav-lista och då är det ingen lista som handlar om ekologiska varor i butiken, nej denna krav-lista är sånt som många av oss tjejer strävar efter för att tycka att man har ett "bra liv" Eller snarare ett normalt liv..

 

1. Krav ett är bra betyg, man måste lyckas i skolan. Hur kan man annars få ett jobb?!

2. Men man måste även ha ett jobb under skoltiden för att kunna "leva"

3. I det här "livet" måste man vara smal. Alltså äta sallad, alltså inte äta alls

4. Men samtidigt ska man ha ett träningskort som man uttnyttjar 3 ggr i veckan?

5. När man inte är i skolan, jobbar eller tränar måste man ha 50 vänner att träffa

6. Men hallå inte bara vänner! Antingen ska man ha värsta prinsen till pojkvän

eller så suktar man efter draman i livet, såklart man ska ha en egen Mr Big?

7. Om man då har en egen Mr Big måste man koppla bort känslorna helt.

Hallå.. Man måste ju vara svårflörtat! Glöm allt som heter "svara i mobilen"

8. Men om man då har en pojkvän? Då får du räkna med ett extraliv

9. Raka benen, alltid vilja ha sex, alltid ha fina underkläder, alltid vara glad..

10. Men sedan i detta liv får man ju inte bara umgås med killen heller..

åter till vännerna också + jobbet, + skola + träning + ej mat. Hur orkar man?!

11. Sedan har man en familj också. Som man måste hinna umgås med,

ringa mamma en gång per dag annars kryper det dåliga samvetet på dig

12. Skulle det här inte vara nog så måste man ha ett coolt uteliv också.

Vadå man kan ju inte bara plugga, man måste ju festa också! Och inte

vilka fester som helst utan coola acneklädda, nörd-trend-glasögon-fester..

13. När man vaknar upp bakis på morgonen så vill man ju helst smälla i

sig en pizza.. Men eftersom alla måste vara sjukligt smala surplar du på

den där apelsinjuicen istället. Eller vänta, hur många kalorier är det i?

 

Nå hur långt har vi kommit? Nej förresten..

14. Måndag morgon. Först har du skola sedan ska du till jobbet, men

inte vilket jobb som helst utan ett med en cool engelsk titel. Typ "

Key Management blablabla" (läs: Coor Service management) Efter jobbet ska du träna en snabbis

men det orkar man såklart inte. Hur mycket energi får man egentligen

av dom där Naturdietbarsen? Är nötter verkligen bra fett?

15. När du slutligen kommer hem till pojkvännen har han lämnat

disk och tror genast att du ska ta ansvar för allt. Men när det väl är sängdags..

Ja då ska man vara en tiger i sängen, en tiger med nyrakade ben

16. Sedan upp 6.00, hitta vrålsnygga mode-kläder i garderoben som egentligen

borde vara en walk in closet, ut och komma hem tolv timmar efter..

17.. Men.. Såklart sedan möter ni en trevlig prick som frågar,

ja men vad har du tänkt att göra i framtiden? Vad är dina planer?

Det går strålande för dina syskon hörde jag förut!

Det här är jag i ett nöt skal. Du med?

Thank god it´s.. damn!

Juste det är torsdag ja.. Och alla som inte går på gymnasiet jobbar eller går i högskolan och därför blir det alltså läxläsning för mig hela dagen imorgon istället.. Eller, ja nu tar vi det från början!

Kom till skolan, gjorde examinations uppgiften i svenskan, tror det gick rätt bra, förrutom att arvid, som alla killar i världen, andas alldeles för högt. Men jag överlevde, skrev klart och gick upp och tog skolfoto. KAN INTE FATTA ATT JAG HAR BLIVIT SÅ KORT! Var alltid bland dom längsta förrum nu är jag bland dom absolut kortaste, shit, vad har hänt med världen? Jag fick sitta ner, blev ju knappast trångt som alla i klassen kommer få se när ni får skolkatalogen, ni såg ut som packade sardiner ;).

Jag och Matilda och Verônica (som jag har fattat att hon stavar det) gick för att äta gyrosen jag lovade bort till Matilda. Stackars Verônica, vi satt och babblade på om Matildas underbara kväll som ska komma som galningar, på svenska.
Men jag pratade desto mer med henne på spanskan där vi (läs jag) inte förstår någonting, där också jag och Hanna har pratat om vad vi "Me gusta" i typ en timme. Sen på Engelskan hade vi en fruktansvärt onödig genomgång på prepositoner med herrloff, eftersom vi inte hörde vad hon sa, eftersom alla borden satt och pratade för sig själva, förrutom jag och typ 3 pers till som försökte höra menmen, anyway, vad jag pratar bort mig. Alla gick ifrån Engelskan förrutom jag, hanna och verônica. -Bara för det borde vi få mvg kerstin.

Jaja, hann träffa Matilda en liten snabbis innan hon och jag skulle ta olika bussar hem. Gav henne några sista pepptalk och redan gett henne en spark i rumpan. Vet inte om jag är mer pirrig, men whatafuck, she is my baby! :P

Nu kommer väl snart Jesper och jag kanske hinner sätta mig med någon av dom här läxorna (tog inte ens hem alla :s).


Det här är lite av läxefekten efter en utlandsresa
och sjukdomsdagar.


Ikväll kanske det blir bio för mig och Jesper, skulle kanske vara på tiden.. sist jag var på bio var mellan jul och nyår.
Imorgon under dagen ska jag och Matilda ta en snabbtur på stan och innan och efter det ska jag plugga.
It sucks to bee me sometimes :)

Jaha, nu har min katt fått en fetish för att sitta på min rygg också, allt blir liksom lite svårare då..

Dagens sötaste är Matilda som jag skulle kunna skriva en kärleks novell till nu, men kan ju inte bryta min coola fasad, så därför får hon bara vara min baby <3

Sjuk och dan..

Ja, det hela började i söndags kväll, maginfluensa, fick typ inte sova på hela natten, kände att jag var tvungen att gå till skolan då jag redan missat en vecka under tiden jag var i bulgarien..
Så drog mig till skolan. Kollade på dansen, hade samhäll och kolla på film och sen psykologi och prata om oss själva, självklart på engelska alltihop..


Trött.                                  Ser ni mig?

Fick sen åka hem vid halv ett, pappa kom och hämtade mig i ljungbyholm, skjutsade hem mig, åt och sen åkte han till jobbet igen medans jag gick och la mig. Sov i någon timme och sen upp igen. La mig vid tvn och sen låg jag där eller framför toaletten hela dagen. Klarade inte av att prata med någon var verkligen utmattad, trodde jag tills jag skulle få märka hu jag skulle må dagen efter..
Så det blev tisdag efter en jobbig natt, hade tömt hela magen totalt, fanns inte ens det vatten jag fick i mig kvar. La mig vid tvn och sov och vaknade och sov och vaknade..


Den som först gissar rätt på vad det här är får
dela en gyros med mig när jag har blivit riktigt frisk :)


Matilda ringde, hade jätte glada nyheter! Blev jätte glad, även om jag inte kunde visa min entusiasm efter som jag höll på att sakta tyna bort. Fick i mig 1 mugg blåbärssoppa som ska vara bra för magen och sedan en gaffel ris som jag också har fått behålla  magen, yeey me. Så igår slutadet typ magen, med då kom istället illamåendet, nackont och skalle värk till tusen.

Inatt fick jag sova en hel natt, så himla skönt, och det gjorde under. Mår fortfarande illa, men bara lite ont i nacken och huvud. Men det går nog över när jag klarar av att äta något. Så nu har jag gjort som jag alltid gör när jag är sjuk: så fort jag klarar av att röra mig så sätter jag igång värsta städningen, byter alla lakan, dammar, torkar och vädrar ut hela skiten så att alla baciller kan dö ut ur mitt liv, mohahaha! Ja, men ni förstår.. Satte igång och tvätta en massa så att dom kläder jag haft och lakanen inte ska ligga och sjuka ner huset. duktiga perfektionist jag är.

Sen efter min dusch och uppfräschning av mig själv så ska sängen fyllas med nya lakan, papperskorgen ska få ny påse och allt ska vara som om ingen sågonsin varit sjuk. Sådetså.

Idag blir det ju tyvär inte stan med Anna som jag hade sett fram emot, fan, men får se om hon orkar vänta tills jag kommer tillbaka och klarar av att gå på stan :). Imorgon måste jag till skolan och ha skrivning i svenska-reklam och skolfoto. Känns väl sådär att ha skolfoto så här precis efter magsjukan,

FAST OM DU VILL GÅ NER I VIKT KAN JAG STARKT REKOMMENDERA MAFINFLUENSA,
DÅ DU GÅR NER 3 KG PÅ 3 DAGAR..

Jaja, nu ska jag gå och duscha och sluta sitta här och prata trams, fast att jag tagit mig upp till datorn är ju bara det ett under, efter 2½ dag i stillaliggandeläge. Åh, jag är så glad för matilda, håller på att sprängas, GHA!

Matilda är söööööööt  : *

Tjejkväll och tvmys.

I Fredags åkte jag hem efter skolan, satt vid datorn, duschade, satt vid datorn, helt plötsligt panik och springa ut till bussen vid sju, hem till jesper. Phu, hann precis med den. Hem och träffa Sissi för första gången på nästan 2 veckor, blev lite prat och nu ska hon och Theo snart iväg på en egen resa till Kreta.

Jesper kom hem. Eg med flera och Matilda kom vid åtta. Satt och kollade lite på "en på miljonen" tiden gick. vi gick upp och hämtade my uppe vid bussen. Killarna åkte in till puben. Vi satte oss och hade det mysigt. Jokko kom och det blev strunt prat och roligheter. Vid ett kanske två eller tre tiden så gick jokko hem, my ut i gästrummet och matilda somnade på soffan framför scrubs :)


My och Matilda var sötsöta.                                  Fick inte riktigt med henne, men hon var där.


Det blev dans och knasigheter.         


Vakna vid tolv, börja städa och dona efter kaoset som alla ställt till med som vanligt varje helg. Blev lite frukost, sen vet jag inte vart tiden tog vägen för helt plötsligt var klockan fem och jag åkte hem, fast råkade hoppa av vid allans för jag fick för mig att bussen skulle svänga åt fel håll. fick stå och vänta på mormor som kom och hämtade mig. Kom hem och satte mig vid datorn. Var beredd på att åka iväg igen vid nio. Men blev bara segare och segare. Till slut kom jesper med en pizza och vi satt framför tvn hela kvällen tillsammans med mamma :)

Mys med Gustav och Jesper :)


Vaknade, duschade, åt frukost och Jesper åkte precis ner till Kjelle och Sollan för att hjälpa dom med altan och carport bygget. Så nu sitter jag här och minns fredagen, ska göra läxor och tvätta ansiktet.

That was my weekend. What did you do?

Gårdagens sötaste var Jesper som tänker så på mig <3

Pepparkaka

Ja, folk tyckte jag var brun idag iallafall. Fast var inte lika roligt som jag trott att komma tillbaka till skolan.
Hade jätte skoj med Matilda och Anna var mys, annars hade jag gärna stannat hemma ett bra tag till.



Jag är lite trött men superladdad för ikväll. Hoppas det händer något, annars sitter jag, matilda, my och kanske fler och har tjejkväll. We will have to wait and see.

Men idag jag har satt upp egna mål för mig själv som jag ska försöka nå upp till så snart som möjligt:

  • Sluta vara fördomsfull och ge alla en ärlig chans.
  • Sluta irritera mig på saker och människor.
  • Få minst VG i alla ämnen förrutom Spanska.
  • Börja ta hand om min hy och försöka behålla brännan.
  • Ta hand om mina nära och söta vänner bättre än aldrig förr.
  • Släppa loss och skita i alla mina tråkiga låtsas-måsten.
  • Satsa på dansen och börja Yoga efter vintern.

Dagens sötaste är Mysan som jag inte sett på evigheter :)

Shopoholic.

Litet smakprov



1 Jacka
2 Skor
4 Tröjor
4 Linnen/Tshirts
1 Väska
15 Trosor
2 Solglasögon
1 Jeans
3 Klockor
1 present till Matilda


Uppdatering över resan.

TORSDAG: Flygplats. På flyget. Resa och få ont i öron på landningen. Titta hotellet. Stan. Stranden & bad för dom som klarade det på kvällen. Stan.








FREDAG: Frukost, lång tid på stranden & årets första dopp för mig. Poolen. Slapp. Restaurang. Flowerstreet området. The Corner. Bikini beach. Victoria palace. Balkong. Utklassning i kortspel.

















LÖRDAG: Frukost på rummet. Stranden. Slappa. Jag & Jesper, Mamma & Pappa på vattenpark. Restaurang + fotboll. Uno.









SÖNDAG: Frukost. Stranden. Vila. Länge på stranden. Länge på stan.







MÅNDAG: Frukost. Stranden. Restaurang och umgänge med resesällskapet hela kvällen/natten.











TISDAG: Mulet. Frukost på restaurang, grönt ägg. Stan. Slappa. Nessebar & restaurang. Hotell baren. Shopping på natten.








ONSDAG: Vakna. Steka galet i flera timmar. Manikyr och pedikyr. Restaurang. Stan & poppers till 12 tiden, sova i 2 timmar.










TORSDAG: Vakna. Försöka äta. Stänga resväskor. Flygplats. Svenskskitgubbe. Påstigning vid 6. Hemma. Packa upp. Äta svensk frukost.



Där var en underbar resa över. Snart iväg igen!

Så nu har jag hunnit sova, äta, fräsha upp mig slappa och låtit resan sjunka in. Allt är uppackat, och jag kan inte fatta att jag var utomland igår? Hade ju tänkt dansa ikväll, men kom ihåg att jag har ju bytt upp mig till onsdagar, damn, missade jag par-jumpstylen. Idag när jag kom hem ringde jag en über glad matilda och hon smittade av sig och nu vill jag verkligen till skolan imrgon och prataprataprata och på kvällen vill jag festafestafesta. Märker att jag kan komma på mer att skriva än mjao nu efter att jag sovit, känns skönt :). Men snart är det dags att sova lite igen.

Bulgarien, here we go.

Bort från skiten, åker till spriten.


Yrvakna och go. Nu åker vi snart till flygplatsen. Väl framme i Bulgarien
vid 1 tiden så drar jag av mig leginsen och koftan och sen blir det sola av.



Hejdå

Dags att packa.

Ja. Då var det dags att dra sig ner mot Bulgarien. Äntligen! Imorgon halv 8 så är jag up, up and away!

Igår åkte jag till skolan, mådde inte så bra och kände att jag hade lite stressigt med packande och så, så åkte hem med 10 bussen och satte igång musiken på högsta musik, började packa och försökte att inte kliva på en efterhängsen Kissan.
Kändes helt plötsligt lite mer verkligt att vi faktiskt ska åka snart, känns alltid som om det har varit så länge kvar..
Jesper kom förbi en runda. Sen så gick jag mest runt och filosoferade och försökte bli frisk hela kvällen.


Jag med halsduk indränkt med Oleum Bacileum.   Efterhängsen älskling.

Upp och hoppa, ligg inte och dra dig, du och jag måste fånga dagen, lalala! Ja, imorse var det morgon, som vanligt.
På med dans utstyrsel och bena sig iväg till bussen. Efter dansen hade vi en 2 timmars föreläsning om Kina i aulan, väldigt upplyftande, not. Efter det tog jag och matilda språnget på stan. Köpte saker inför flygresan och ett par guld öronhängen. Träffade min kusin och faster utan att någon av oss först kände igen varandra, undrar om vi kanske borde träffas oftare?


Detta ska föreställa min minsta Kusin Rasmus,
men senast jag såg honom var han typ 8 cm.


Träffades på bussen imorse och sedan dess har jag inte kunnat sluta glo på hennes nu vita och tandställningslösa tänder. Galet att jag kommer sakna kvinnan eller? Men Matilda, jag lovar, ska ha det underbart åt dig med.

Vet att ingen kommer sakna mig nu eftersom det är staggning och vallen och allt detta, men jag önskar er lycka till och inte allt för mycket ungdomsfyllor med våldtäckter och sånt.

Nu ska jag glo igenom allas bloggar sen är det dags att gå och byta om för att sena dansa ikväll, komma hem vid 10 tiden och sen sova för att kunna vakna och åka till värmen. Maha.


Polo från H&M
Jeans pleas från Cubus
Skor från älskling.


Finns ingen dagens sötaste för idag var alla så sweeta så.

____________________________________________________________________________________

Uppdatering.


Dansen är så jävla underbar

Stan & Film.

Idag var det kort dag i skolan, fick även sluta en halv timme tidigare. Så ut på stan vid 12 tillsammans med brasilianskan Veronica. Fick en massa tråkigt sånt där bra-att-ha köpt. Som smink pads, hårspännen och ja nagelfilar och grejer. Träffade också Ida och Li som gjorde sig fina för att vara med på kort ;P. Ida har sytt sin kjol själv, stående ovation!


bas höst tröja.                                  Veronica, Ida och Li :)
Ögonfransböjare med värme.
Öronhänge.



Jesper kom och hämtade mig, började åka hem, något lossnade från bilen, pinsamt, men var tvugna att springa och plocka upp det från gatan. Hem och bränna ut film. Buss och hem, duscha och får ideen om att vi ska köra mini-spa när matilda kom. Matilda kom, satte huvudet i ansikts bastun och höll på att dö ;). Det var skoj när hon skulle spruta kolodialtsilver i ansiktet sen också. Det blev filmen Försoning, den var jävligt slö ibörjan alltså. Men efter att vi gjort popcorn  och han hamnat i krig så ordnade allt upp sig :D.


bästa vänner i 7 år. Porr här.


Matilda åkte precis hem.
Jag har gjort alla läxor för 3 veckor framåt.
Orkar inte be någon komma hit just nu.
Sitter i tofflor, leggins och tshirt.
Vad gör jag egentligen?
ne, nu lyssnar jag på Melissa horn och hoppas att hennes röst ska hoppa över till mig :)

Dagens sötaste är Veronica, vi är lika sugiga på engelska, men klarar av att umgås i 3 timmar med ljud och gester.

RSS 2.0