Mahawaaaa.

Så pirriga är jag och matilda nu. Vi vet inte varför. Bara känner på oss det kommer gå galet till ikväll ;).

Jag sitter hemma hos jesper nu. Vi var nyss ute och nu har han åkt till EG för att hjälpa till att fixa med ljudet inför kvällen. Sedan kommer matild om en timme och då blir det snabbt att äta och sedan får vi vara klara to paaardeeey ;D

:O

Gosh, kom precis på en sak.

Det ringde ett konstigt nummer till mig precis innan höstlovet skulle börja. Dom ringde tre gånger.. Sen har inte jag tänkt mer på det. Men nu kom jag på att den där modellgrejen skulle ringa innan höstlovet, tänk om det var dom :/?!
Kanske missade en jätte rolig chans. Usch nu mår jag jätte dåligt.

Yeey the cat, again.

dongliplongding klockan är tio i nio och det här är Roger, Titti och Gert Fylking på rix fm.

Så vaknade jag imorse efter att varit vaken ett tag och gått och lagt mig i solariumet. Så det var bara att springa ner och hinna ta på sig kläderna och ut till bussen för att åka in till stan och Verônica. Hittade lite sånt där småschaffs som behövs handlas in ibland, som smink och så. Sedan åkte vi hm till mig med en väldigt intressant hemresa måste jag säga.

Verônicas nervositet gick upp och ner likt Balder. Ena stunden förstod hon precis vart vi var och hur det funkade med busarna och ibland trodde hon att hon skulle hamna ute i Nybro och bli våldtagen. Det blev tillslut en liten lista om hon inte förstod mycket av ;). Kom hem till mig och hon tyckt om min mamma och katt. Tills katten hoppade upp i fönstret som hon allti gö när hon vill in. Vi åt några godiar och hon fick smaka Kladdkaka á la Sofie. Hon skulle gita sig med den? Och hon tycker att "han" har en väldigt sexig morgon röst. Vi hann kolla på en massa engelsk språkiga barnprogram som vi båda älskar så det var fint.

Jag hann vara själv en liten stund innan Jesper kom. Vi masserade varann lite. Tog in ved, åt, klippte peppe. Hamnade till sängs och lekte kranis och menta, väldigt givande ;D. Men nu måste jag nog ta tag i mig själv och läsa ur engelska boken och skriva arbetet om den.

Ska erkänna att jag är pirrig infö imorgon kväll (:


My brazillian friend :) 

Vi ska sy och vi ska klippa..

Imorgon blir det tidigt upp för att lägga sig och sola innan jag ska in till stan tjugo över nio för att möta upp Verônica. Kolla lite på stan en snabbis för att sen åka hem igen. Ska visa henne lite vart hon ska hoppa av och så i helgen och sjävklart umgås :)


Jag har seglat på ett stormande hav
och tro mig, jag har velat stävja vinden
Det är kyligt här i natt,
när Stockholm kysser mig på kinden


Alla visioner som har slutat här, all dröm som aldrig hänt
I ett myller utav vägskäl har man rest ett monument
för alla idioter som gick vilse i sin tro
för alla strebers utan ro.

Min första höstlovsdag.

Känns lite unexpected att jag vaknade vid halv 10 och gick upp och planerade ihop hela dagen. Lite extra ambigous när jag sätter mig och gör läxor i två timmar samtidigt som jag får en tvätt gjord. Nu har jag dessutom hunnit läsa igenom Blondinbellas blogg sedan hon kom tillbaka till bloggvärlden i söndags, saknat den lite.

Även fått reda på de två stundande hallooween festerna som vankas till helgen. Hoppas sophia kan på fredag fö då ska det bli galet hemma hos min EG guldfisk och sedan så kommer Verônica ut till mig på lördag och då blir det hem till Pier. Båda dagarna är dte maskerad och tillomed jag är rädd för hur det här kan sluta..





Pälsjacka - Zara                                                         Tshirt - Monki
Fest linne - Vila                                                           Byxor - Vila
Tshirt - TopShop                                                         Nagellack - Kicks
Hemligt - Buttericks                                                  Skor - Jane Women
Skärp - Monki

Mer onödiga saker.
Detta blev mycket pengar.

Jag är inte dyslektiker, men det här gamla tangentbordet lever sitt egna liv.

Snabbshopping och superdusch.

Åkte in till storstaden en timme tidigare och själva dagen till ära ;). Jesper hade kameran, så lite mer bilder. Blev att handla det man såg dagen innan men inte riktigt var säker på. Vi fick alla gå och kolla kläde åt jesper och han handlade minst sagt mest denna dag, och det var riktigt fint. Jag hittade en fin och hyffsat billig affär inne på svindyra PUB där jag hittade lite till. Sedan blev det panik för att hinna spinga in och kolla sortimenet på deras H&M däruppe. Hittade först ingenting. Men sedan när vi var tvugna att gå till centralen hittade jag självklart en jätte snygg klänning. Så nu ångrar jag stort att jag inte köpte klänningen och sprang till stationen.. Usch, nu får vi försöka att inte tänka på det.




Affärerna för dagen: Jack and Jones, Kicks, TopMan, H&M, Nicole och PUB. Självklart fler både denna dag och på måndagen men det var dessa de inhandlades från.

Hem med två tåget och köpa gåva till min Ingrid som betalat allt boende, mat och alla resor.
Äta med tangodansand smaklökar och packa för att sedan lämna våran lilla weekend bakom oss vid fem. Det är sedan bara en lång resa med mycket sång och EN massa gas ;p (Ni förstår). Kom hem vid nio och hade då förkortat resan med 2 timmar.


Vi väntar på tåget.                                 Shopping.

Jag hade så ont i kroppen så jag var tvungen att röra mig, så det blev uppackning och uppvisning av inköp för mamma direkt när jag kom hem. Kände mig helt fettig och avtrubbad efter resan. Så det blev en lång, varm, välbehövd super dusch med skrubbning och nya special schampoo och inpackningar. gosh vad skönt. Sedan blev det sängen för mig och en gosesjuk Kissan vid elva.

Drottning gatan i mitt hjärta.

Vi åkte in till Stockholm stad vid halv 12 och började sakta men säkert tömma plånboken.

Vi gick igenom Åhlens och kom ut på drottning gatan. Och sedan är allt som ett tort lyckligt hål i mitt minne. Jag går verkligen upp i extas av att handla kläder, stillar mitt shopping behov. Har inte handlat några kläder här i kalmar på nästan två veckor för att spara pengar, och det låter galet, men jag tror min lilla halv deprission under söndag-måndag och tisdag verkligen har med det att göra.

Det blev: TopShop, Jane Women, Monki, Din sko, Beyonde Retro, Mango, Hötorget, Buttericks, Indiska, Vintage curage, NK och Zara <3


Nere på Buttericks där vi letade maskeradgrejer till helgen :)

Inne på Miss J träffade vi på två små svenska Lolitas, kändes ju skoj eftersom jag precis har haft ett arbete om Japanese fashion. Och dom var slående lika de riktiga lolitorna, träffat rätt med klädseln kan man säga :)
Shopping dagen tog slut vid fem då vi tog tåget hem till kära gudmor som var med oss på staden och bjöd på allt.
Vi spelade lite kort medans vi väntade på maten. Jespr var sämst på sjuan, matilda var lite duktig, men jag var braigast.
Min lilla Ingrid råkar vara gammal kock så ni kan ju gissa hur smaklökarna danade samba för oss.

Tv tittande och jesper fick massera mina fötter på kvällen. Jesper höll på att äta ihjäl sig på Ingrids havreflan och jag på några andra kakor hon ställde fram. Så jag och jesper har defintivt gått upp i vikt medans matilda sa "nej tack" till allt det goda. Man måste få skämma bort sig ibland, faktiskt, hoppas jag..

vi måste tömma..

Lördags natten var väldigt givande får både mig och jesper. Och by now har nog alla skaffat sig en snuskig tank i huvudet. Men nej, det handlar om att jag och Jesper har börjat prata i sömnen. Jag var mäkta trött i lördags och kommer inte ens ihåg att att jesper la sig ner i sängen i lördags, bara att han tog av sig kläderna och drog ner rullgardinen. Någon sekund efter det ska jag har börjat mumla om att vi MÅSTE tömma något. Det var tvunget att tömmas.. Undra vad? Men vi sov fram tills fem-sex tiden på morgonen när jag halv vaknar och vänder mig om, då pussar jesper mig mitt på munnen och säger "Vaknar du redan?" Men pesimistisk röst. "Jag har varit vaken länge". Jag pussar honom en gång till och hinner lägga min hand under hans kind innan jag hör honom snarka igen.. Vi brukar inte prata i sömnen, sen båda under en och samma natt, mysterious i would say.

Det var bara till att vakna och åka upp till stockholm på söndagen. Nästan 6 timmars bilfäd är inte roligt. Men efter halva resan satte jag mig därbak med matilda och vi kollade på det fjäde avsnittet på femte säsongen av desperate housewives, underbart, och efter det blev det ett evigt letande av bingolotter. Matilda hade köpt den sista på vårat paus stopp och sedan letade jag och jesper efter 2 stycken lotter i ungefär en och en halvtimme i sju olika beninstationer tills vi köpte dom två sista lotterna inne på ett Coopforum. Galet, för sedan satt vi hemma hos min gudmors särbo och spelade. bara vi ungdomar, Ingrid och Pelle tyckte det var tråkigt och för gamla tanter och gubbar, haha ;D Vi gick till sängs vid elva tien för att klara av galen shopping dagen därpå.


Nu bär det av

mot svindlande äventyr!



Puss&Kram

The lady in red is dancing with me

Haha. Hansen, My Hansen, mitt ragg, har nu, IDAG, skaffat körkort. Alla sjunger vi grattis <3 Nu har hon faktiskt licens på att köra runt på oss om ett halvår när vi ska ut och svira om nätterna ;P. Skulle gärna vilja fira henne nästa helg men då väljer hon att åka til Växjö, galet ;P.



Igår blev det kortkort dag, men hann med en liten kafeteria runda med matilda. Sedan bar det av för att hämta ut skor, äta gyrostallrik och handla med min mami. Träffa jesper och fortsätta handla med honom. Sedan färga och klippa mig :). Gosch! Känns jätte kort. Se färgskillnad.



Hade tråkigt i en sekund, och vägrade ha det på en fredag så tod bussen som gick 12 minuter senare till Jesper, som var hos sin pappa och pratade om os och vårat tre årsfirande som snart kommer. Han var väldigt hemlighetsfull sen, klarar inte överaskningar ;). Blev Sagan om ringen, ett och halva tvåan. Tillsammans med kryddiga kycklingvingar, godis och groggtestande. Älskling var lite "bränd" efter sin chilispecial..

Imore var det jobb och jag var jätte rädd. Det är så fruktansvärt läskigt på byteatern när man är själv - jätte stort, dämpad belysning, mycket tyg och barnansikten i gips.. så jesper fick koatcha mig framåt genom telefonen. Det behövdes verkligen. Hade gråten i halsen och en jätte klump i magen.

Men jag kom hem med alla mina liv i behåll utan att blivit ihjälskrämd av toma barnögon. Packade, städade, fräschade upp mig. Så nu har jag bara roliga saker kvar, som att sitta här eller fixa naglarna. Just det har "läxor" med.
Gjorde precis ett test och blev diva? På tal om ingenting.

Imorgon åker jag, matilda och jesper upp till stockholm - totally fab!

Det är mode att vara ärlig.

Ja, möttes av en nedstämd Verônica imore och en ensam Anna. Så det blev mysigt efter en stund :)

Jag har dragit tonvis med dåliga skämt idag tills jag själv började gråta och pratat givande samtal. Och åter denna dag kollat på när aporna har lusat av varandra. Borat is my father

Det är konstigt det här med min och Verônicas vänskap, vi är så fruktansvärt lika i vårat humör. Fast hon är värre på något vis. Hon har slängt en sax i ansiktet på sin kompis! Men jag tycker det är helt okej. Hon skulle inte göra det på mig, för hon ville inte förstöra något så vackert, åh :') Även efter att jag råkade säga att hon hade fat hair.. det blir ju ofta endel konstiga saker när vi försöker förstå varandra fullt ut ;P.

Haha, det sämsta idag nog "speakers corner" vi skulle köra på engelskan. Tjejerna i mitten hade redan bestämt sig för att det inte var roligt, posetivt tänkt. Och allt handlade om muskler och fett. Henrik ville dessutom hämnas på mig efter att jag på morgonen råkat säga att han var omanlig, men jag sa det på det snällaste sättet jag kunde efter hans pikar, haha, hb hb hb..

Direkt hem till mig för att baka i en massa timmar, så jäkla skoj även om det inte blev något vidare bra resultat. Min älskade gudmor (som var med till Bulgarien) kom hem hit och vi planerade allt inför kommande stockholms resa upp till henne på söndag. Mycket pengar ska rulla.

Ja, nu är alla friska och desperata snart på väg till Bistro. Själv har man varit sjuk hela veckan men klarat sig upp till skolan, till skillnad från stackars sophia som ligger så fruktansvärt sjuk och har erbjudit mig pengar för att hugga hennes kropp i bitar, var tyvär tvungen att tacka nej till femman då jag är lite för upptagen ;D. Sorry sexy.

Imorgon hade jag planerat en lugn dag efter att sluta skolan tio i elva. Stan med Mamma, klippa och färga håret och sen inget mer. Självklart blir det ju aldrig så när man har pojkvän, vänner och många järn i elden. Nu blir det istället att sitta kvar i skolan, stan med mamma, stan med jesper och kanske köpa en sån dä snygg liten bärbar till oss (mig), sedan handla med mamma, färga och klippa mig. Hitta musik till dansuppgiften, få hem engelska filmen och sedan blir det nog jesper eller något annat.. eller något annat.. eller något annat. Pjuhu pluto skulle bli min vän.



Den här veckan ger jag alla dagens sötaste till Matilda som har loooove. She´s got a boyfriend and he loves her. 

Your fake laughter cant be pleasant.

Ja du är glad.. not!

Call me when you have found reall happines and love that last forever.








Jag ska vara er bästa vän. Och jag vill inte ha några andra.

Matilda kommer altid vara min ögonsten.
LillSofie är mig fast 1 år efter.
My är mitt absoluta hångel och skrattanfall.
Jokko är fruktansvärt underskattad.
Jesper är min klippa och mitt allt.

Varför får du inte på dig dina blåjeans?

Lördagen var underbar, som väntat :P. Matilda och jag kollade på dom nya avsnittten från säsong fem av desperate housewives, fick en masa förklaringar, fast vi tycker dom har blivit mycket djupare än vad dom brukade vara, både på gott och ont, Gabrielle är ful och Edie is back! Förlåt, var tvungen.. Killarna gick och vi dansade och lite så innan vi också tog oss till Granbergs nyrenoverade hörna.


Jag och min älskade shakal
(känn dig fri att fråga om smeknamnet ;P)


Sen hem till Kempan med överfylld bil. Där var det som vanligt.. gutt!
Matilda fick sig ett riktigt make out och Kempus blev omkullkastad som en vante, väääldigt tung vante.
Hem vid 3 tiden med ännu mer fylld bil och sedan snarka.

Söndagen var riktigt slapp, bara lite garage städning åt Sissi. Men det roligaste är att Matilda åkte hem utan halsduk, jacka och SKOR, haha, hon vågade inte knacka på för vi hade råkat låsa dörren kvällen innan och hon som skulle åka vid halv 9 till barndop, haha! För söt <3

inga skor men strumporna är på.

Idag tog jag mig friheten att ta sovmorgon, behövde det, men mår fortfarande tjockt i huvudet och fryser, så är väl på g att bli sjuk. Läst halva "Little women" nu, 348 sidor gammel engelska är inte skoj. Men imorgon blir det simhallen med klassen, det är mycket roligare :)









Jag har seglat med ett sjunkande skepp
och tro mig, jag har velat stävja vinden
Det är kyligt här i natt,
när Stockholm kysser mig på kinden







På söndag åker jag, Jesper och Matilda upp
till stockholm
till min älskade gudmor :)

Toast

På väg till bussen står någon brunett fjolla och tittar på mig, kommer närmare och ser att det är Bella, skit snyggt, verkligen! Så nu mer är blondinbella brunett, not, but still.. ;D
Lillsofie kom med mig hem och jag skramlade i alla fickor för att hon skulle kunna få sina pengar.

Ikväll ska jag sitta ensam hemma med min mor & far. Syster är och träffar pojke och Jesper är nere i stugan.
Jag har fått min vilja egenom med toast ikväll, velat ha en toast sen förra torsdagen.. Har hunnit plugga in en utrikesnyhet och lite av min engelska bok nu, bara själva läsningen av boken "Little women" kvar då.


Idag använde jag mina uggs
för fösta gången, love theme!


Imorgon blir det mycket jobb och sedan ner till stugan och få underbara kroppkakor, får se om vågen är mitt hjärtegull efter det. Och på kvällen är det Kempuz ;P.

Igår var jag och matilda på stan i ungefär 35 minuter. Det var väldigt händelserikt och fint. Gick förbi vägarbetet oc gubben i storamaskiner släpperner sand i en gytjig vattenpöl, utan att tänka vänder jag mig om och skriker -"Det är mocka för helvete!" fattar vad jag precis gjort och går diskret därfirån. Sätter oss på Mc och Matilda håller nästan på att trolla fram ett äpple från ingenstans, misslyckads tyvär kan man säga.

Flams och Trams.

ja, nu är det bara en dag kvar med mycket läxor. Sedan ska jag pusta och stånka tills ditt hus faller omkull, gris!

Som ni vet har det varit fruktansvärt mycket den här veckan + matteprov och muntlig natur redovisning imorgon, så jag tror det ska diskuteras imorgon på det akuta klasmötet. Blir lite mindre sovmorgon för mig då, men fortfarande sovmorgon. Jag har också nästan gjort klart de 3 läxor som jag vet att vi har tills nästa vecka, förrutom att läsa klart en engelsk skönlitterär grej på 150 gameldagsidor. Men just nu känns det ganska enkelt. Redovisningen i onsdags gick 10x bättre än vad jag trott och alla var väldigt intresserade av mitt japanska mode. Jag har hunnit hämta hem mina bilder från den trasiga datorn. Gått på IKEA. Dansat. Och imorse en tre timmars skrivning om psykiatri.

Nu kör vi bara lite flashbacks i bilder av min icke-pluggande tid.



Stökade igenom min garderob i tisdags kväll/natt.
Har 89 galgar med 1-2 plagg på varje, 6 överfyllda
hyllor och 3 lådor = Min garderob är för liten.



Ser ni hur röd jag är i ögonen och hur biffiga mina
läppar är på morgnarna (plutar inte för 5 öre).
På idrotten gick jag och Ida ut till skällby,
sedan stod Jag och arvid där och hade skytte.


Började med mina träningspass på bussen. Spenderar man mer än en timme på bussen varje dag så är det jäkligt bra att få ut något på det. så jag kör diskreta mag och ben träningar. Bara att sätta sig rak i stolen utan att nudda ryggstödet och sedan spänna magen allt vad man kan och fösöka blixt stilla utan att påverkas av bussens rörelser, jäkligt jobbigt i 35 minuter. Benen gör man genom att helt enkelt lyfta dom lite diskret från marken och peka tårna neråt och ha rak rygg, gör detta i 10 minuters perioder. jobbigt. lovar.



Nervös som en grek inför den muntliga redovisningen
mellan klockan 8 och kvart i 4 när det äntligen var
min tur. Men med lite pepp och en redbull gick det super.



Idag har det blivit de sista läxorna + de läxor som är
till början av nästa vecka. Glad idag för jag fick hem
skolfotona men mest för att vågen är min bästa vän!

Dagens sötaste är Sophia med sina snusk sms och Jesper som inte kan tända brasan,
love on you!

Jag kan inte prata..

Suttit med muntliga nu från sju tills halv elva. Jag kan det bara inte. Blir ju inte bättre när man inte har en riktig dator eller skrivare.. Blir galen. Men det ska nog funka bra. Är bara rädd för att mitt ämne är lite roligare än många av dom andra, och då kanske folk verkligen lyssnar.. damn. Hade matteprov och skytte idag. Sedan ikea och lite sånt. Så blir förhoppningsvis ett redigt inlägg imorgon mellan skolan och dansen dvs. mellan 17.15-18.45..

Japanskt mode imorgon då, muntligt i tio minuter. vet ni hur länge tio minuter är ibland?

If you say my eyes are beautiful..

it's because they looking at you. Ja, jag hade rycket nu när jag var ensam hemma och nacken värkte av att göra mattetal. Jag flyttade undan alla möbler i redan stort öppet hus, satte på Whitney houston och Micheal Jacksons gamla skivor och bara flippade. Dansede mig svettig med spretande hår och började prova poser, för Kalle har snart tiden att fota mig :)

Protecting status.

Lördag var kanonkul, och då menar jag kanoners kanoner.
Alla kom till Jesper och kollade fotboll. Sedan bar det av till det underbara Gula huset!
Efter det var allting bara som i rosa små söta moln. Fun!


Underbart <3



Vi började gå hem klockan fem och kom hem klockan sex. Somnade som en stock. Upp klockan tolv och ner och måla en sjöbod till klockan 6. dusha, äta, pretty women, död..


Inbrottstjuv med godishalsband.

Idag har jag lämnat in min rapport men märkte at jag måste göra lite småändringar och få med källförteckningen och jag har bara det på skoldatorn, argh. Imorgon är det matte prov och jag har inte gjort matte på evigheter sen känns det som, och på tal om evigheter, springa, uja vi ska ha springskyte imorgon..

 -Känns lite pinsamt ;) jesper fattar, haha.

Dagens sötase är av någon outgrundlig anledning Anita. Knasigt här i världen.


Städa på lördag pengar den siste?

Ja, nu har jag äntligen tid att sätta mig här medans mitt golv torkar. Har städat som en maniac hela dagen + jobbat imorse. Jesper är fortfarande nere i Ragnabo och hjälper till edan tio imorse.


Syns väl inte så mycket skillnad för andras ögon.
Men man kan ju se lite skillnad nu emot
inlägget "Förberedelse" i augusti.

 

Gissa vad, vi klarade att tacka nej till Gula huset igår kväll. Klart man blir lite avis när man ser en del av bilderna, men vi får tänka framåt ;P. Ne, men det var så himla mysigt här hemma och vi satt och blev jätte trötta av pizza och what happens in Vegas. Innan det hann vi ha en gammal hederig kittel stund med mamma som vi inte haft på några år, väldigt ansträngande, jesper stod bara och tittade på, men honom på våran sida hade sara och jag lätt vunnit över mamma. 

Sara och mamma i en enmannaduell.
Jag älskar min omogna mamma.

Jag är nog världens duktigaste, inte ätit något godis denna helg förrutom en sån där liten chips påse, ni vet, och tre turkisk peppar. Och inte ens tänkt på godis förrens för en stund sen, så ska nog öppna en påse med salta pinnar :)

Ikväll bär det av hem till Jesper och om inet särkilt händer så kanske vi är några tjejer hemma hos jesper bara, men det är sånt man märker. Dessutom, vart är Sophia? no answer..

Dagens sötaste är våran nya lilla mopp här hemma, gullve.

Fredag, underbara dag.

Galet vad jag älskar att dansa att bara få göra snygga rörelser tills man svettas.


Vaknade med underbar frisyr och nästintill inga acne alls efter mina behandlingar.


Fast jag hade ju lovat att göra frisyr och kläder efter Malins order. Och jag är ju så fruktansvärt lojal så jag fixar nytt hår som kändes läskigt och ett RÖTT linne, galet inte haft rött sedan jag var en litenliten flicka. Men jag måste verkligen tacka lilla Malin för hon kunde verkligen se vad jag passade i, jag är ju alldeles för insnöad för att se såna nya stilar på mig själv.


Skolan var väldigt kort idag - tio till halv ett. Sedan lite pojkshopping med Jesper och Granberg, dvs netonnet. Granberg hämtade sin nya tv och jesper köpte småsaker som dosa till lamporna i rummet. Kom hem och städade jespers rum så nu skiner det i någon timme. Vid åtta tiden ska vi hem till mig och äta pizza med mamma och pappa. Var tänkt att vi skulle sova hemma men nu fick vi reda på att det var fest i gula huset, och vem kan någonsin motstå det? Det får vi svar på ikväll, om vi klarar att ståemot eller inte.

Kommer nog en update.

Bloody hell ;)

Skolan och jag vi är bästa vänner, fast väldigt olika..

Ja idag hade vi engelska prov, fick tillbaka bildanalyen och jag har bara diskussionen kvar på Asien analysen, glad ja, men också helt slut. Idag var iallafall Verônica på bra humör, vilket känns bra, då känns det som om man hjälpt henne lite bort från allt saknande av sin familj och vänner nere i Brasilien. Min kamera sladd är borta och jag blir jätte arg, eftersom vi fortfarande bara har den gamla datorn så måste ha kabeln. Jag och Jesper som blev så fina imorse <3

Jag har fått sjukt långt hår men också slitet enligt mig själv, och det är dags att göra det mörkare tycker jag. Men kan inte ringa frissan försen jag vet om modellgrejerna ska ringa innan höslovet. Men någon gång nästa vecka blir det att komma till frisören, om dom inte hört av sig, och sedan foto med Kalle. Skulle bli skoj :)

Är supersugen på att prata skottskbritsktwalesiska.

Imorgon är ingen vanlig dag, ne för imorgon är det min älsklings dag. Fredag, Matildagad, matdag, slappadag, festadag.


Bekräftelse.

Igår kväll kom Lillsofie hit på ett inpulsklipphumör. Så jag tunnade ut hennes hår lite och sedan pratade vi inne på toaletten i två timmar tror jag. Höll på att börja gråta och slå sönder saker i mitt inre men nu behövde min lilla Sofie hjälp och råd och då var det så det blev. Nu har vi det här planerat, liksom kompromissat fram en lösning. Men ju mer jag tänker på det, ju kortare tid borde vi satt. Lilla älskling, du ska inte vara kuvad, du ska vara fri att göra vad du vill och hur du vill. Och det med någon som älskar dig in i det djupaste <3.


Fick även ett par skor.

Det blev morgon och dans, jag rockade fett som det gamla barnprogramet damöb skulle sagt ;). Även idag har jag varit lite av en bevakare, alla i min klas vill ha bekräftelse på att dom finns och om dom är bra nog för klassens enda gäng. Jag förstår inte det.. Förstår inte heller varför alla i klassen är vettskrämda för att gå själva, dom måste gå i en sammanknölad hög och säga dom roligaste sakerna så att alla ska skratta. Hum? Annars var det inte alls skoj i skolan heller, Matilda var i växjö under "våran tid" EAtiden. Verônica åkte hem och var ledsen och jag var bara luft, puff.

Nu ska jag sätta mig med Asien analysen, ni behöver verkligen inte läsa men så här skoj är det..
After the Kimonos recognized the new jûnihitoe was borned to appear around the 10th centrury. It was worn by Japanese court-ladies and it was a complexed and highly elegant kimono. The jûnititoe was put together whit innermost garments of silk and then other layers of silk and similar fabrics, over that they hade a coat. All this could weight up till 20 kg. The arrangement and the colours was very important, they could show the taste and the class of the woman.
På 6-8 sidor..

Men en sak som är rolig är ju att det fixat sig med fotograferings-modell grejsimojs, lycklig tjej :D.
Också lycklig tjej för att det är dags för den avancerade dansen ikväll :). Och för att jag ska träffa Jesper som jag nästan inte sett på två dagar :O ;P.

Dagens sötast har jag inte träffat än.. Men jag kan gissa på att jag skulle utnämna min dansfröken Sofia om jag hade orkat skriva här ikväll när jag kommer hem från dansen vid tjugo i tio.

Thougful thinker.

Hade psykologi sista lektionen i skolan, fick mig att tänka massvis på olika saker. Tänkte så jag nu har otroligt ont i huvudet. På viktiga saker, på hur folk ändras och sätter upp en konstig och elak fasad för att inte visa att dom saknar en. Hur andra kämpar för att passa in och blir lika besvikna varje gång denns "vänner" väljer att sätta sig någon annanstans. Hur någon gör någonting som sårar en själv bara för att kunna såra någon annan och hur någon kämpar för att förstå vårat språk. Det är saker jag bara sett idag i klassen. Valt att vara passiv och aldrig mer vara arg och oförstående. Jag är nu mer allas vän, jag ska aldrig känna sånt hat igen, tar för mycket på mina krafter, men jag tänker inte heller bry mig om erat hat. Jag ska hjälpa dom som blir lämnade och inte förstå så dom får veta att det inte är farligt att vara ensam och att falska vänner inte förtjänar dom..
Djupt.

Igår kväll efter lite bensin strul nere hos Sollan och Kjelle kom jag hem vid tio, städade, hängde in kläder, tvättade mig och gick och la mig. Sedan låg jag uppe och tänkte i mer än en timme. Tänkte mest på väldigt onödiga saker, som soffor och kött.
Jag vet ingenting om kött! Märker det varje gång jag ska äta ute, speciellt i Bulgarien, då det var en-två gånger om dagen. Jag vet inte vad stek, revben, spjäll, kotlett, fläsk och nöt, allt är för mig grekiska - jag kan köttfärsås, köttbullar och biff..
Fruktansvärt ytligt.


Så nu säger jag en gång för alla, jag är inte som vanligt "förr",
jag är inte butter eller avundsjuk på någon. Jag vill inte heller någon illa.
Dom som verkligen käner mig vet att jag är en lojal och snäll vän, inget elakt.
Personligt.


"Bara två månader kvar?! Måste bestämma kläder!"

Haha, min danslärare har en sån cool personlighet. Kolla in henne och hennes syster på egocentriskt.blogg.se

Nu drar jag fram kalendern igen för att komma ihåg vad som hänt under de senaste dagarna. Datorn är inte lagad än iallafall, det kommer jag defintivt ihåg..

På onsdagen tog jag en sovmorgon till klockan nio, när alla andra skulle ut och springa orientering. Åkte in till skolan vid tio och satt och rå pluggade till klockan två, då dom vanliga lektionerna började igen. Halv fem bussen hem och sola i en timme, göra sig i ordning och sedan till dansen vid åtta.


Av ingens frö.

Gick som vanligt på torsdagen i skolan och därefter ut på stan för att köpa tröja, smycken, skinnspray ochstövletter.
Hem till Jesper  och vänta in sissi som skulle ha ett par strumpbyxor till mig, var tyvär inte såna jag ville ha, så fic ta nästa buss hem. Väl hemma hade jag bestämmt mig för att hårdplugga på det kommande geografiprovet. Men "jag skkulle bara.." limma min klocka, spruta ner mina skinnskor, laga ett par byxor osv.
Vid halv tio la jag mig i allafall lite med läxan, eftersom vi under dagen hade fått reda på det sista som skulle komma på provet.

Älskar fredagar i skolan, då får jag vara med Matilda nästan hela dagen :) Sen var det naturprov, som vi alla ogillar mona för.. Kan inte ens förklara..
Ut på stan och hitta strumpbyxor och uggs. love them! Körde och kolla in super markt och lite sånt som man annars inte gör. Hem till Jesper där jag somnade. Vakna och åka hem till mig, duscha och göra mig iordning för att åka hem till Lillsofie som fyllde 16 år. GRATTIS!


Mamma och sara har seriösa snacket.



Kan inte förstå att det bara är 16, fast det är ju logiskt, bara att hon fyller så sent och är så mogen, jätte knasigt. Kom dit iallafall och allt var super mysigt med ostbricka och sminkning och skitsnack ;) Lilla Sofie blev lite full och jag lämnade flickorna vid bussen och gick hem och sov.

Upp och jobba var eviga lördag drar verkligen glädjen ur en. Men kom iallafall hem igen vid ett tiden. In i duschen och fräscha upp sig. Sedan bussen ner till Torsås och sollan och kjelle. Blir mött av Karlsson på taket (jesper) i arbetarhängselbyxor, kunde verkligen inte sluta skratta, haha. Sedan ner till stugan. Kolla när dom byggde lite. Sedan in och lägga sig under mysig filt med några godisbitar. Där låg jag sedan hela kvällen, kollade på sing a long och stjärnor på is och annat sånt där mysigt man gör med ung-gamla människor. Jesper groggade fram lite olika saker och sedan kollade vi på beck.


På väg ner till stugan.


Jesper donar.

Sov konstigt under natten båda två, hade ont i ryggen när jag vaknade, fast att det är en lika skön säng som vi har hemma hos jesper, konstigt.

vakna och upp och äta baota god frukost. Blir bingolotto och grejer här till kvällen. Och nu kommer äntligen uppdateringar :)

Dagarnas sötaste är Lillsofie som bara har 2 år var till friheten nu :)

RSS 2.0