finman och park.

Vaknade imorse och hade onödigt stor lust att vara fin idag. Så på med ärmlösa klänningen och guldsmyckena. Märkte att jag hade fina nyckelben, men våga inte röra dom, läskigt! Träffade Sofia efter en något försenad buss, hon var vacker, så tog vi promenaden till skolan och då såg vi småsmå barn sitta och sjunga med sina mammor i parken, how sweet! Kom fram till skolan och fick dessa vackra kommentarer som gjorde mig helt tårögd, tack alla pussmänniskor. Helt plötsligt var det ett spanska prov till, tyskaspanskaläraredö, gick sådär men fick G på förra :).
Ut på stan, då gick larmet uppe på lindex för jag tänkte hälsa på Nanna som sprang ifrån mig, pinsamt. Hittade bara en ny foundation och sen kom Jesper.

Ut i parken med filt, ballerina kex och Cocacola. Tyvär fick vi sällskap av ankor så den första kvarten satt jag på helspänn. Sen blev det mys. Tiden gick och vi bestämde oss för att gå in på konstmuseet, det var konstigt. Åkte hem till Jesper och kollade på konstig dramakomedi om kloning, weird. Hem hit och åt varma mackor och nu ska vi sova.

Dagens sötaste blir Ida när hon hoppade som en apa.


582665-4


Go whit the flow, your own flow.

Go whit the flow, your own flow.


Jag tänker inte bry mig, jag är jag nu, rätt och slätt. Jag är äkta, ärlig och står för det. Detta gör mig till elak , men också världens bästa. Så just nu så hatar eller älskar du mig. För jag orkar inte springa omkring som en liten piponietdocka längre.
Jag skriker om jag vill och jag svarar inte om jag inte vill. Men jag är lycklig - och jag står för det :D

Nu är du allt jag vill ha, så stanna kvar <3

"livet", Theo och damm.

Idag i skolan fick jag in några riktigt bra kommentarer som fick alla att må bra, förutom Peter Barwestad.. eller hans fru.. Jaja, dom var inte där. Matilda åkte till Frankrike, hatar dig <3. Fick mitt VG i Svenska A, kanske låter som om jag nöjer mig med så lite, men om ni gick på internatinell eller har Anne i svenska så vet ni hur krävande det är.

Gick ut på staden med Nanna och köpte presenter till Theo. Vi gick också och snyftade över att ICA inne på baronen ska stänga, inte för att vi handlade där, utan för att den alltid legat där :(

Ganska försenat kommer jag till mitt individuella val "lever du ditt liv rätt och som du vill?" <-- VÄLJ DETTA ,VÄRLDENS BÄSTA! Där sitter några "kända" människor och pratar om derasutbrändhet och företag mm. väääldigt långt. Då fick jag reda på att Jesper skulle åka och köpa golv, och sånt är roligt. Så jag gick fram med sorgsen blick och sa att jag skulle på urnsättning, fick en bok dom hade skrivit om LIVET och sen bar det av.

Hem till Jesper och fira älsklings lillebror Theo lite smått, hann inte äta utan var tvungen att åka Kl.5 för att åka och sortera ut saker jag vill ha. Var fruktansvärt dammigt och hemskt, men det var värt det - jag fick obrutna förpackningar med saker för ett helt nytt hem :) Men det mesta får vänta tills jag flyttar hemifrån, förutom alla fina vaser och sånt som bara var måsten! Tonvis av blommiga, prickiga, randiga saker som jag kommer ändra efter årstider, allt passade ändå på något lustigt sätt ihop.

Jag har mått bra idag, hela dagen, kan det varit pågrund av alla dina blickar och kramar? Pågrund av att jag har kommit tillbaka till mina skämt eller för att det åter går att få uppmärksamhet i klassen?

Dagens sötaste är Kjelle W - Oh, kolla här jesper, hon kramar mig på ryggen också!

jag har blivit en i mängden av alla bloggare.

582665-1

Det är något jag aldrig kommer förstå, varför ska vi som går internationell läsa två språk? Räcker det inte redan att vi läser Engelska C som ingen annan gör?
Så jag gör uppror, jag vägrar gå ett språk nästa termin, jag tänker ta alla möjliga certifikat i engelska istället, gör allt för att slippa min tysktalande spanska lärare.

Annars är livet ljust för dagen väldigt mörk, hunnit med massor och känner mig duktig. Men hjärnan är lite dyster, som om jag inte fungerar utan dig <3

Ser fram emot spring break om det blir något, hoppas.

Mamma är dagens sötaste - klart att du klarade det :)

RSS 2.0