ledig och börjar slappna av.

I torsdags jobbade jag på som en galning först för att sedan sitta och vänta i en halvtimme på att kassavalvet skulle öppnas för att sedan få stressa ännu mer. hem halv 12. Matilda kom vid kvart över 3 och jag var helt ivrig över att få berätta för någon hur desperate housewives serien slutar, gha, den är slut nu, jag har sett det absolut sista avsnittet, slutade med att man fick se 5 år fram i tiden, gha. Döda!
Vi åkte in till stan och skulle handla Matilda en ny garderob, skoj att kolla kläder åt någon annan för en gångs skull, inte lika roligt att mina pengar är helt slut.. Matilda hittade iallafall 2 jätte fina linnen, 1 kofta, 1 halsband, trosor och bh, fräscht!
Gick och mötte Jesper och Plane, jesper skulle betala av resan till Bulgarien.
Träffa lillSofie och lite så.
Kollade runt lite efter skor till matilda men hittade inga och hon hade ändå inga pengar kvar just då och sen ska vi ju till Göteborg, kan man handla där istället :)
Ut till festival området, lyssna på när något förband förstörde alla dom bästa låtarna med tillexempel Justin och Pink och slickade röv för publiken så man höll på att spy:
"hur mår ni kalmar? Kalmar är bäst! jag älskar kalmar för jag har en kompis som känner någon här. Kalmar är såå bra för.. ni har.. ett slott!!"



Både jag och matilda skulle upp och jobba dagen efter så matilda åkte hem klockan 9 och jag gick till mamma och pappa och fick vänta till 10 innan jag fick komma hem och sova.

Upp och jobba, sista dagen, hallelulja!
Träffade lilla Ben idag igen, dagen till ära hade han satt upp luggen i en rosa toffs, och ändå såg han het ut, hur gör han? :O. Hem med 10 bussen efter något extremt springande från banken till Kalmar FF til Byteatern till resebyrån, till soporna till bussen. Sova, bli väckt av 3 samtal från farmor, någon smed och matilda, efter matilda kunde jag inte somna om, så efter 1 ½ timmes sömn så var det upp och hoppa, göra sig lite fin, jesper kom, var här och sedan hem till honom. Hade tänkt hitta på något, men när ingen visste något vid halv9 tiden och ingen värkade särskilt på så tog vi och kollade på 2 äventyrs filmer, såna där för barn, en om troll och en om en öde ö, det var jätte mys.



Vaknar halv 7 och kan inte somna om.. somnar väl vid halv 8 efter jesper har fått rycka in och täcka för fönstret med kuddar ;) vaknar halv 11 och sen sätter vi oss vid tvn och kollar barnfilm och äter frukost :).
Jag åkte hem, för jag är hemma nu, woho. Och jesper åkte och hjälpe tukk med paintball uthyrningen.

Hoppas på mat snart. Sen kanske jag måste åka med till Vassmolösa och städa golv och sånt så vi kan sälja huset och få pengarna snart. Ja, det var väl allt för mig, än så länge, får se till så det blir skoj ikväll :D.

Dagarnas sötaste är inte farmor. Hon tycker jag har uttslag och att jag helt plötsligt är underbar när jag har kjol..

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag tycker om den kjolen, a lot.

vart har du hittat den? :)

2008-08-14 @ 17:57:31
URL: http://juliaxelsson.blogg.se/
Postat av: Svar på Julia.

den är ca 2 år gammal och köpt på Zara i stockholm :)

2008-08-14 @ 21:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0