Scones

Igår vaknade jag, gick in i duschen, kom ut och in i mitt rum, jesper vaknade och gick in i duschen. Jag började bädda om (fortfarande inte bäddat klart :P). Vi är fräscha och börjar göra scones för att äta till frukost. Mums.



Jesper åker till skolan och jag går runt och såsar mest.



Jag tar bussen vid 4 hem till honom och kommer dit och får genast börja hjälpa till att bära bort den hög som stått ute utanför vårat nya rum. Sen satte vi oss och kollade på något roligt och satt ensama och hade skoj.



Ut och gå vid halv 9 tiden, skoj det med, blev en väldigt lång skogs runda, visste inte att dom had så mycket skog i ljungbyholm? :O, Hittade en lekplats och sen bar det hemmåt. Fortsatte vårat ensama festande :)

Vid halv 2 kände jag att mina ögon inte klarade mer så då blev det sängdags för mig.

Vaknar vid halv 1, gha, hatar att sova bort hela dagen. Upp och kolla lite data och så och sedan blev det frukost och kolla Tenicous D. Hem och jag har precis varit i duschen i ungefär 1 timme och kört bodyscrub och peeling, så nu ska jag passa på att lägga mig i dom starka lamporna och låtsas att det är sommar igen.

Sen blir det att börja packningen inför helgens resa till Göteborg med Nanna och Matilda, missar kräftskivan hos Jesper, men får ha skoj i götet istället.

Imorgon blir det nog stan och en fika med nanna och matilda. plus att på morgonen vid halv 9 så ska vi vara barnvakt åt lilla Emma. 

Jaja, vi pratar om allt det här senare istället  :)

Sötaste och sötaste, sconesen var godast.

Kommentarer
Postat av: Nanna

Jasså, blir det fika imorn? :)

2008-08-14 @ 17:02:58
URL: http://nannaolson.blogg.se/
Postat av: sofie

japp, skickar sms sen om det.

2008-08-14 @ 17:20:43
URL: http://genuinesofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0